Ana SayfaDedikoduSurvivor'a veda eden Eser West'ten bomba açıklama: "Bütün gerçekleri öğreneceksiniz"

İlgili Postlar

Survivor’a veda eden Eser West’ten bomba açıklama: “Bütün gerçekleri öğreneceksiniz”

Survivor 2017’nin gönüllüler takımında mücadel eden yarışmacısı Eser West, yarışmadan ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafa karıştırdı. Eser West,  paylaşımında “Bütün gerçekleri öğreneceksiniz.” dedi. İşte detaylar…

Survivor tarihinde bir ilk yaşanmasına neden olan yarışmacı Eser West, kafa karıştırdı. Açlığa dayanamayan gönüllüler takımı yarışmacısı West, kendi isteği ile yarışmadan ayrılmıştı. Yarışmaya katıldığı ilk günden itibaren açlıkla mücadele eden, ancak çabalarına rağmen açlığa yenilen yarışmacı, Survivor’a veda etmek istedi. Böylece, Survivor tarihinde bir ilk yaşanmıştı.

Eser West, Türkiye’ye döner dönmez hemen Kısmetse Olur yarışmasında tanıştığı Cansel Çördük’ün yanına gitti. İki sevgili hem hasret giderdi, hem de boğaz manzarasında güzel bir kahvaltı yaptı.

Kahvaltıda sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Eser West, “Sonunda ait oldugum yerdeyim. Huzuru yeniden kesfettim. Inanilmaz desteginiz yuregimi kabartti. Demekki dogru birsey yapmisim diyorum. Ve merak etmeyin, sizler butun gercekleri ogreneceksiniz. Arkamdan konusan 1,2 yari unlu kisileri ne yazikki tanimiyorum. Ama ekmek paralari beni konusmak ise ne mutlu bana.” notunu yayınladı.

Eser West, Survivor 2017 yarışmasına gönüllüler takımında katıldı. Ancak, açlıkla mücadele edemediği için zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Sonunda dayanamadı ve kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı. West, Survivor’a katılmadan önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışma programındaydı. Burada, Cansel Çördük ile aşk yaşıyordu. İkilinin aşkları hala daha devam ediyor.

Eser West kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler