Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş alyansını çıkardı!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş alyansını çıkardı!

Bir süre önce eşi Reza Zarrab ile ayrılma kararı alan, ancak sonrasında vazgeçerek boşanma defterini kapatan ünlü sanatçı Ebru Gündeş kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından konserinde çekilmiş bir pozunu paylaşan Gündeş’in parmağında alyansının olmaması dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Sosyal medya paylaşımı kafa karıştırdı…

Aşk şarkılarının güçlü sesi ünlü sanatçı Ebru Gündeş, yeniden boşanma dedikoduları ile magazin gündeminde. Geçtiğimiz aylarda Amerika’da tutuklu olarak yargılanan eşi Reza Zarrab ile boşanmaya karar veren, ancak sonrasında barışan ve boşanma konusunu kapatan Gündeş, sosyal medya paylaşımı ile dedikoduları yeniden alevlendirdi.

Alyansı parmağında değil…

Ebru Gündeş, Instagram hesabı üzerinden konserinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçının parmağında alyansının olmadığı, sadece aksesuar olarak taktığı bir yüzük olduğu görüldü. Boşanma kararından vazgeçmesine rağmen alyansını takmadığı dikkat çeken Ebru Gündeş, akıllara “Yeniden boşanma kararı mı aldı?” sorusunun gelmesine neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda Amerika’da tutuklu yargılanan eşi Reza Zarrab’dan boşanma kararı alması ile gündeme gelen Ebru Gündeş, eşiyle barışmasına rağmen alyansını takmaması ile dikkat çekti.

Ebru Gündeş, Azeri iş adamı Reza Zarrab ile 2010 yılının Şubat ayında büyük bir aşkla nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Alara isimli dünyalar güzeli bir kız çocukları dünyaya geldi. Mutluluk içinde süren evlilik, Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasından sonra bazı sıkıntılı hallere maruz kalmaya başladı.

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler