Ana SayfaÜnlülerHadise 20 Saniyede 600 Bin TL Kazandı

İlgili Postlar

Hadise 20 Saniyede 600 Bin TL Kazandı

Ünlü şarkıcı Hadise son zamanlarda reklamların aranılan yüzü haline geldi, çoğu reklam filminde boy gösteren güzel şarkıcı son olarak ünlü bir tavuk firmasının reklamında oynadı. Şarkıcı Hadise, en son oynadığı tavuk reklamından tam 600 bin TL aldı. Reklamda sadece 20 saniye görünen Hadise’nin aldığı para dudak uçuklattı.Hadise 20 Saniyede 600 Bin TL Kazandı

Reklam Videosunu Instagram Hesabından Paylaştı

Güzel şarkıcı Hadise, oynadığı tavuk reklamının  videosunu sosyal medya  hesabından paylaştı. Ünlü bir tavuk firmasının reklamı için kamera karşısına geçen Hadise, kliplerinde izlemeye alışkın olduğumuz oyunculuk hünerini bir kez daha hayranlarına sergiledi.

Hadise reklam filminin videosunu Instagram hesabından yorumlara kapatarak paylaştı

SODA MARKASINDA OYNADIĞI REKLAMDAN 1 MİLYON 200 BİN TL ALMIŞTI

Hadise ünlü bir  maden suyu markas ile 1 yıllığına 1 milyon 200 bin TL’ye anlaşmıştı.Pop müziğin sevilen ismi Hadise, Fenerbahçe Parkı’ndaki çekimlerde kız kardeşinin hazırladığı elbise ile kamera karşısına geçmiş özel vinçler yardımıyla püskürtülen maden suyunun altında sırılsıklam olmuştu.

Hadise 20 Saniyede 600 Bin TL Kazandı

REKOR TELEKOMÜNİKASYON REKLAMINDA

Hadise daha önce de bir telekomünikasyon firmasının reklamında oynamış, 1.5 milyon TL almıştı. Hadisenin 1.5 milyon TL aldığı telekomünikasyon  reklamı daha sonra tüketicilerin yanılmasını sağlayacak unsurların barındırılması. Ayrıca ‘hizmeti sunan tek şirketmiş gibi’ bir algının oluşturulması yüzünden  RÖK tarafından   yayaından kaldırıldı .

Hadise 20 Saniyede 600 Bin TL Kazandı

YATIRIMLAR EVLERE 

Güzel şarkıcı reklam gelirlerindan kazandığı yüksek miktardaki gelirlerini emlak yatırımları  yaparak değerlendiriyor , Hadise Brüksel, Londra ve İstanbul’dan ev satın alıyor. Her 3 kentte toplam 10 dairesi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler