Ana SayfaÜnlülerTarkan Çocuklar Yararına Sahneye Çıkacak

İlgili Postlar

Tarkan Çocuklar Yararına Sahneye Çıkacak

Ünlü Mega Star Tarkan geliri çocukların eğitim yararına olan muhteşem bir konsere imza attı. Mega Star Tarkan konserinde yaklaşık 6 bin kişiye konser veren star, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konsere Yoğun İlgi

Tarkan bu yılın ilk konserini İstanbul’da Darüşşafaka için verdi. Volkswagen Arena’da “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin” adı altında verdiği konsere ilgi oldukça fazla oldu. Mega Star verdiği konserde eski ve yeni şarkılarından karışık bir repertuar hazırlarken konserde hayranlarına müjde de verdi.

Albüm Çıkaracak

Yakında bir yeni albümünün de çıkacağının müjdesini veren Tarkan, böylece büyük bir beklentiyi de şimdiden yaratmış oldu. 3 -4 yıldır üzerinde çalıştığı bir pop albümünün neredeyse hazır olduğunu belirten sanatçı, albüm konusunda içinin rahat olduğunu sözlerine ekledi.

Albüm Sıcaklarda Gelecek

Arena’da verdiği konser sonrası ünlü sanatçı basınla bir araya gelirken, albümün ne zaman çıkacağı sorusuna oldukça ilginç bir yanıt verdi. Albümü “Sıcaklar gelince” çıkaracağını söyleyen sanatçı, yaz döneminde yine hit olacak bir parçayla gelebileceğinin de sinyallerini verdi.

Uzunca bir süre sahnelerde görülmeyen sanatçının hayranları bu durumdan şikayetçi olsa da sanatçı, geçmişte olduğu gibi yine çok fazla gön önünde olmayı tercih etmiyor. Bu nedenle de özel etkinliklerde ve sadece belirli dönemlerde verdiği konserlerle hayranlarıyla buluşuyor.

Sanat Merkezi Kurulacak

Çocukların eğitimi desteklemek amaçlı yapılan konserin tüm geliri Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na bağışlanacak. Bağışlarla kampüste bir sanat merkezinin kurulması planlanıyor.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler