Ana SayfaDizilerSurvivor Turabi fazla hırsının kurbanı oldu! Elini kullanamayacak!

İlgili Postlar

Survivor Turabi fazla hırsının kurbanı oldu! Elini kullanamayacak!

Survivor Turabi fazla hırsının kurbanı oldu. Ödül oyununda kazanınca hırsını seramiği yumruklayarak çıkarmaya çalışınca elini kesti. Turabi, elini bir süre kullanamayacak. Detaylar haberimizde…

Survivor’da kim elendi?

Turabi sevincinden seramiği yumrukladı

Survivor 2018’in ünlüler takımında mücadele eden yarışmacısı Turabi Çamkıran, erkekler sembol ödülü oyunu için Murat Ceylan ile karşı karşıya geldi. Oyunun kazananı olan Turabi, her zaman yaptığı gibi sevinç gösterisi yapmak istedi. Hırsını oyun alanında bulunan seramikten çıkarmak isteyerek seramiği yumrukladı.

Turabi Çamkıran kimdir?

Hemen müdahale edildi

Survivor Turabi, bu defa hırsının kurbanı oldu. Seramiğe yumruk atan Turabi’nin eli kesildi. Oyun alanında hazır bulunan doktor Metin Kuş ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. İlk tedavisi yapılan Turabi Çamkıran, seramoniye eli bandajlı olarak katıldı.

Eline dikiş atılacak

Survivor’ın sunucusu Alp Kırşan Turabi Çamkıran’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Turabi, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Parkurda gelirken ‘eğer kaybedersem suratımı kıramadığım fayansa vururum’ dedim. Suratı kurtardık, ama eli kurtaramadık. Üç dikiş sola, iki dikiş de elin sağ tarafına atılacak.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler