Ana SayfaDizilerEDHO, 100’üncü bölümü pasta keserek kutladı!

İlgili Postlar

EDHO, 100’üncü bölümü pasta keserek kutladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 100’üncü bölümü ile ekrana geldi. Dizinin oyuncuları, 10’üncü bölümü pasta keserek kutladı. Tüm ekip bir aradaydı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın romantik eşkıyası…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100’üncü bölüm kutlandı

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, dün akşam 100’ün bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizi ekibi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 100’üncü bölümünü, pasta keserek kutladı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

Dizi ekibi pasta kesti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekibi, dizinin Beykoz’da bulunan setinde bir araya geldi. Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekibi, Beykoz’daki sette dizinin 100’üncü bölümü için özel olarak hazırlanan pastayı kesti.

Tüm kadro kutlamaya katıldı

100’üncü bölüm kutlamasına, dizi ekibinde yer alan tüm oyuncuları ve teknik ekibin katılmasının aynı sıra, dizinin yayınlandığı ATV kanalından da yöneticiler katıldı.

İzleyiciye teşekkür ettiler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 100’ün bölüm kutlamasında pastayı dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, dizi ekibi ile birlikte kesti. Tüm ekip, kutlamada kendilerini yalnız bırakmayan dizi izleyicilerine teşekkür etti.

Final yapacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, her Salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin, bu sezon sonunda final yapacağı haberleri gündeme geldi. Dizi izleyicisi endişeli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler