Ana SayfaDizilerSurvivor Taksi'de büyük kavga: Cumali ve Ramazan birbirine girdi!

İlgili Postlar

Survivor Taksi’de büyük kavga: Cumali ve Ramazan birbirine girdi!

Survivor 2018’den elenen Cumali Akgül ve Ramazan Kalyoncu, Survivor Taksi’ye konuk oldu. Sohbet sırasında aniden ortam gerildi, Cumali ve Ramazan bir anda tartışmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Survivor 91. Bölümde Muhteşem Ödül İçin Yarıştılar!

Ramazan ve Cumali birbirine girdi

Finale doğru yaklaşılan Survivor 2018’de heyecan dorukta. Yarışmanın geçtiğimiz haftalarda elene yarışmacıları Cumali Akgül ve Ramazan Kalyoncu, Survivor Taksi’ye konuk oldu. Ramazan ve Cumali, ‘ormana çağırma’ konusunda konuşmaya başladı. Ancak, ortam bir anda gerilmeye başladı.

Survivor Ramazan Kalyoncu kimdir?

‘Ormana çağırma’ konusu büyüdü

Ramazan, Cumali’ye “Benimle düzgün konuşan adam bana ormana gelin diyor. Bu nedir?” diye çıkıştı. Cumali, Ramazan’ın bu çıkışına çok sinirlendi ve “Ramazan tereyağı gibi üste çıkıyorsun sen” dedi.

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Gerçek sonunda ortaya çıktı

Tartışma başlayınca Ramazan Kalyoncu ve Cumali Akgül aracın durdurulmasını istedi. Duran araçtan inen Cumali ve Ramazan’ın, Survivor Taksi sunucuları Eray Akıncı ve İsmail Tayfun Tuncer’e şaka yaptığı ortaya çıktı.

8 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvede Hangi İsim Yerini Aldı? Zirvede Arka Sokaklar Dizisi Mi? İstanbullu Gelin Dizisi Mi? Yoksa Survivor Yarışma Programı Mı? İşte Detaylar…

Survivor 2018 yarışmasında nefesler tutuldu. Şampiyonluğa her geçen gün bir adım daha fazla yaklaşılıyor. Kıbrıs buluşmasına sayılı günler kala, yarışmacılar daha da hırslandı. Herkes, sonunda kadar geldiği bu yarışmadan şampiyon olarak ayrılmak istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler