Ana SayfaDizilerSurvivor Sema'dan özeleştiri: Faydasız, işe yaramaz bir yarışmacıydım!

İlgili Postlar

Survivor Sema’dan özeleştiri: Faydasız, işe yaramaz bir yarışmacıydım!

Kaybettikleri ödül oyunu sonrasında açıklama yapan Sema, kendisi hakkında eleştiri yaparak çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Sema, “Nitekim bugün çok faydasızdım. Yararsız, işe yaramaz bir yarışmacıydım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Survivor Sema, kaybettikleri oyun sonrasında kendini eleştirdi

Survivor 2018’de gönüllüler takımında mücadele eden, yarışmanın en güçlü isimlerinden biri olan Sema, gönüllüler takımına karşı 10’a 8 kaybettikleri ödül oyunu sonrası kendisi hakkında eleştiride bulundu. Kendi performansını değerlendiren Sema, oyun sırasında performansını hiç beğenmediğini ifade etti.

Survivor Sema: Bugün çok faydasızdım. Yararsız, işe yaramaz bir yarışmacıydım.

Sema, “Ben hissettim aslında. ‘Bugün çok sıkışmışlar, bir şekilde oyunu alacaklar’ dedim. Nitekim bugün çok faydasızdım. Yararsız, işe yaramaz bir yarışmacıydım.” dedi. Oyundaki performansı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Sema, “Parkurda gittim; ama bir şey yapamadım, atamadım. Şansıma bana gelenler de 2’de 2, 3’te 2 attılar. Olmadı, onların kısmetiymiş. Bize biraz açlık, onlara biraz tokluk gerekiyormuş. Her şeye rağmen çok güzel bir mücadeleydi” diye konuştu.

Survivor’da ünlüler takımında mücadele eden Sema, yarışmanın en iddialı isimlerinden.

Sema Aydemir Apak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler