Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı! Ne zaman başlayacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı! Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alan dizinin yeni fragmanında Çetin Tekindor ve Gürkan Uygun da göründü. Detaylar haberimizde…

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. bölüm 2. fragmanında ünlü oyuncular Çetin Tekindor ve Gürkan Uygun göründü.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi hakkında daha önceden yapılan bir açıklamada Ocak ayında yayınlanmaya başlayacağı söylenmişti. Acnak, Ocak ayı geçmesine rağmen hala daha yayınlanmaya başlamadı. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler, ne zaman yayınlanmaya başlayacağı sorusunun yanıtını arıyor. Kanal D’nin resmi sitesinde, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin başlama tarihi henüz açıklanmadı. Ancak, dizinin birinci bölümünün ikinci fragmanının yayınlanması, yayın tarihinin yaklaştığının sinyali olarak değerlendirildi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun partneri kim?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde, Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu’nun partnerinin kim olacağı merak ediliyor. İlk olarak Selin Demiratar ile anlaşan dizi ekibi, sonrasında ünlü oyuncu ile yollarını ayırmıştı. Demiratar’ın yerine ise internette yayınlanan Fi dizisinden de tanıdığımız Büşra Develi ile anlaşıldı. Büşra Develi, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi oyuncu kadrosunda. Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni partneri, Büşra Develi oldu.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Büşra Develi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler