Ana SayfaDizilerVatanım Sensin yeni bölümde Cevdet'in kimliği ortaya çıkıyor!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet’in kimliği ortaya çıkıyor!

Vatanım Sensiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Cevdet’in kim olduğu ortaya çıkıyor. Yunan ordusu, Cevdet’i bir hain olarak kabul edip harekete geçiyor. Cevdet ve ailesini derdest etme emri veriyor. Cevdet ve ailesi yine tehlikede. Detaylar haberimizde…

Vatanım Sensin’de Cevdet’in kim olduğu ortaya çıktı

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde inanılmaz olaylar gerçekleşiyor. Cevdet’in kimliği ortaya çıkıyor. Filippos, Dağıstanlı’nın ihaneti ile Cevdet’in gerçekte kim olduğunu öğreniyor. Cevdet ve ailesinin peşine düşen Filippos, Leon’a bütün aileyi derdest etme emri veriyor. Cevdet ve ailesi, yine tehlikeye giriyor. Gözünü kan bürüyen Filippos, Cevdet ve ailesini yok etmek için her şeyi yapacak. Cevdet, karısı, annesi, ve kızlarını Filippos, Leon ve Ynan askerlerinden korumayı başarabilecek mi? Bu sorunun yanıtını Vatanım Sensin dizisinin perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde göreceğiz.

Halit Ergenç ve bergüzar Korel’in başrolünde olduğu Vatanım Sensin dizisi, yeni bölümü ile perşembe akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler