Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Süreyya neden bayıldı?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Süreyya neden bayıldı?

Cuma akşamlarının fenomen dizisi İstanbullu Gelin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda çarpıcı detaylar dikkat çekiyor. Annesi Begüm’ün ölümü ile yıkılan Emir, ne durumda? Esma hanımla tartışan Süreyya, bir anda yere yığılıyor. Herkesi korkutan Süreyya, neden bayıldı? Fikret ve İpek arasındaki gerilim ne durumda? Artık boşanacaklar mı? Annesi hapse giren Adem neler yaşayacak? Adem gerçekleri öğrenecek mi? İstanbullu Gelin dizisinin 38. yeni bölüm fragmanından dikkat çeken detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin 38. yeni fragman

Star TV kanalının Cuma akşamına damga vuran iddialı dizisi İstanbullu Gelin’in 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde heyecanlı anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde, merak edilen birçok soru yanıtını bulacak.

Süreyya neden bayıldı?

Son bölüm, hastalığı beynine sıçrayan begüm’ün girdiği ameliyattan çıkamayarak ölmesi ile sona ermişti. Begüm’ün ölüm haberini alan oğlu Emir, yeni bölüm fragmanında annesinin ölümü hakkında sorular soruyor. Esma hanım, Fikret’in boşanma sebebi olarak Esra’yı görüyor ve Fikret’e hesap soruyor. Fikret, Esra’yı ne pahasına olursa olsun her zamanki gibi koruyor ve annesine sert çıkıyor. İpek’in annesi, boş durmuyor tabi. Adem’e gidip Reyhan’ın kendi kendine teslim olmadığını, Boran’ların onu zorladığını söylüyor. Süreyya, son zamanlarda arasının iyi olduğu Esma hanım ile tartışıyor. Bu tartışmanın ardından odasına giden Süreyya, birden bire yere yığılıyor. Bade’nin yardım çığlıkları ile herkes odaya koşuyor. Faruk, Süreyya’yı yerde yatarken görünce şok oluyor. İstanbullu Gelin yeni fragmanı nefes kesti. Şimdi izleyiciler Süreyya’nın neden bayıldığı sorusunun yanıtını arıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Süreyya’nın hamile olduğunu düşünüyor. Bazıları ise, son zamanlarda yaşadığı strese ve gerilime daha fazla dayanamadığını ve güçsüz düştüğü için bayıldığını düşünüyor. Bu sorunun ve merak edilen her şeyin yanıtını İstanbullu Gelin’in Cuma akşamı yayınlanacak olan 38. yeni bölümünde öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler