Ana SayfaÜnlülerSurvivor ödül oyununu kim kazandı? Kim elendi? Kim gitti?

İlgili Postlar

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Kim elendi? Kim gitti?

Survivor dün akşam gerilim dolu dakikalara sahne oldu. Ödül oyunu için büyük bir çaba sarf eden yarışmacılar, açlıktan kurtulmak amacıyla her şeylerini ortaya koydu. 5 eleme adayının var olduğu Survivor’da kim elendi sorusu, dün akşam cevap buldu. Elenen ismin belirlenmesinin ardından ekrana gelen Survivor yeni bölüm fragmanına ise Ümit Karan’ın yaşadığı sakatlık şoku ekrana geldi. İşte detaylar…

Survivor’da ceza alan Turabi, ilk kez açıklama yaptı: Ağzım bozuk ama…

Survivor’da Dokunuzmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor’da bu akşam kritik bir eleme gecesi heyecanı yer aldı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarından ilkini ünlüler takımı, ikincisini ise gönüllüler takımı kazanmıştı. Survivor’da performans sıralamasında erkeklerin birincisi Hakan, ikincisi ise Mustafa Kemal oldu. Kadınlarda ise birinci Birsen Göster, ikinci isim ise Damla oldu.

Survivor’da Elenen İsim Kim?

Survivor’da  kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta her iki takımda birer oyun kazanarak adalarından bir kaç kişinin isimlerini yazdılar. Ünlüler takımından Elif ve Yiğit eleme adayı olurken, gönüllüler takımından da Murat, Yağmur ve Birsen olmuştu. Halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim ünlüler takımından Yiğit Dikmen oldu. Arkadaşları ile vedalaşan yarışmacı adaya veda etti. Survivor’da ödül oyunları giderek heyecan yaratmaya devam ediyor. Dün akşam gerçekleşen ödül oyununda oldukça zorlu bir parkur vardı. Ödül ise pideydi. Pideyi gören yarışmacılar çok sevindi. Zorlu mücadelenin galibi gönüllüler takımı oldu. Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara  bir sürpriz açıklaması geldi. Survivor’da bu yıl daha önceki sezonlarda hiç verilmemiş bir ödül verileceğini belirtti. Ödül oldukça büyük olacak dedi. Ödülün ne olduğu hakkındaki bilgi ilerleyen bölümlerde belli olacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler