Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı yine photoshoplu fotoğraf paylaştı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı yine photoshoplu fotoğraf paylaştı!

Her zaman medyatik biri olan Ebru Şallı ne yapsa olay oluyor. Son günlerde yaşadığı aşklarla gündeme gelen Ebru Şallı, şu sıralar ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile yine gündemde. İşte detaylar…

Ebru Şallı Neden Paylaştığı Fotoğraflarda Photoshop Kullanıyor!

Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her yaptığı paylaşım ile çok konuşulmayı başaran Ebru Şallı, sosyal medya hesabından spor yaparken çekilmiş fotoğrafına fazla photoshop uygulayınca sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları tarafından sürekli eleştirilere maruz kalan Ebru Şallı, gayet fit bir vücuda sahip olduğu halde resimlerinde photoshop kullanmasına bir anlam verilemiyor.

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’a hapis şoku!

Ebru Şallı Yine Photoshop Kullandı!

Pilatese düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren 41 yaşındaki eski manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından birbirinden güzel spor fotoğrafları koymaya devam ediyor. Güzel fiziğini yine de fotoğraflarda photoshop yaparak takipçilerin beğenisine sunuyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmesine dikkat eden Ebru Şallı, pilates yapmayı da asla ihmal etmiyor. Plates yapmayı çok seven eski manken Ebru Şallı, bir çok pilates CD’ si hazırlamıştır. Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı’nın bir fotoğrafına yaptığı photoshop olay yaratmıştı ve çok konuşulmuştu. Aradan çok geçmeden paylaşımlarına devam etti. Ancak Ebru Şallı yine photoshoptan vazgeçemedi. Bugün yine takipçileriyle bel bölgesini photoshopla incelttiği bir fotoğrafını paylaştı. Ancak sosyal medya hesabının hikaye bölümünde aynı fotoğrafı photoshopsuz paylaştı. Tabi bu olay takipçilerin gözünden kaçmadı.

Ebru Şallı Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler