Ana SayfaÜnlülerKadın Yeni Bölüm 2. Fragmanı ile, Çok Ağlatacak!

İlgili Postlar

Kadın Yeni Bölüm 2. Fragmanı ile, Çok Ağlatacak!

Kadın dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan Kadın 27. bölüm yeni fragmanında Ceyda ve Peyami’nin düğününe hazırlanan Bahar’ın görüntüleri yer alıyor! Dram yüklü sahneleri ön planda olan Kadın dizisi bu akşam, ekran başında olan izleyiciyi göz yaşına boğacak. İşte detaylar…

Kadın dizisi böyle devam ederse kendi ipini kendi çekecek!

Kadın Dizisinde Düğün Sürprizi!

1 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümde sürprizlerle dolu gelişmeler yer alıyor. Sarp’ın kendisinden nefret etmemesi için gerçekleri açıklamaya karar veren Şirin’in başı belaya giriyor. Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karmaşık hal alır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez korku ve tedirginlik başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı derde girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir. Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğunu yaşar. Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine, bir şokla karşılaşırlar.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın Dizisinde Bahar’ın İçler Acısı Durumu!

Hastalığı her geçen gün ilerleyen Bahar’ın yüzünü güldürmek isteyen Enver’in, diktiği elbise çok beğenilir. Ancak karşılaştığı manzarayla gözyaşlarına boğulur. Çok kötü yaraları olan Bahar, kötü görüntüsü ile içler acısı durumdadır. Yaraları iyice ilerlemiş olup, hastalığı için de bir an önce ilik nakli yapılmalıdır. Anlaşılan bu akşam izleyiciyi duygusal sahneler bekliyor ve izleyici bol gözyaşı dökecek….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler