Ana SayfaÜnlülerSurvivor Hakan Yorgunluk Atıyor...

İlgili Postlar

Survivor Hakan Yorgunluk Atıyor…

Gündemde fırtınalar estiren Survivor 2018 yarışması, muhteşem Kıbrıs Finali ile ekrana veda etti. Survivor yarışması sona ermesine rağmen yarışmacılar gündemden düşmüyor. Survivor 2018’in dikkat çeken yarışmacılarından olan Hakan Hatipoğlu, Türkiye’ye döner dönmez eşi ve ailesi ile vakit geçirmeyi tercih ediyor. Hakan Hatipoğlu yarışmanın yorgunluğunu Antalya’da atıyor. Hamile eşi Gizem Hatipoğlu ve ailesiyle birlikte tatilin tadını çıkarıyor. İşte Detaylar…

Survivor’dan elenen Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu’ya böyle kavuştu…

Survivor Hakan, Antalya’da Tatilin Tadını Çıkarıyor…

Survivor’de bu sene üçüncü defa yarışan Hakan Hatipoğlu, Kıbrıs finali öncesi elenen isim olmuştu. Yarışmada iddialı kişilerden olan Hakan Hatipoğlu Finali göremeden adaya veda etti. Finalleri göremeden yarışmaya veda eden Hakan Hatipoğlu, yarışma sırasında hamile olduğunu öğrendiği eşi Gizem Hatipoğlu, annesi ve kayınvalidesi ile Antalya Kemer’da tatilin keyfini çıkarıyor.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Gizem Hatipoğlu Kimdir?

Survivor Hakan, Ailesi Ve Eşi İle Olan Fotoğrafları Sık Sık Paylaşıyor…

Survivor Hakan Hatipoğlu, yarışma ardından gündemde yerini alıyor. Ekranda sevecen tavırları ile dikkat çeken Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, hayranları tarafından sıkı takip altında. Aylardır süren Survivor macerası ardından, yorgunluğu tatilde atan Hakan Hatipoğlu tatil paylaşımlarıyla da dikkat çekmeyi başardı. Tatil resimlerini ise sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Ailesi ve eşi ile olan fotoğrafları sık sık paylaşmayı tercih ediyor. Hakan Hatipoğlu hayranları ise, paylaşımlara binlerce yorum ve beğenide bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler