Ana SayfaÜnlülerSevgilisi, Deniz Çakır'ı öpücüklere boğdu

İlgili Postlar

Sevgilisi, Deniz Çakır’ı öpücüklere boğdu

Sevgilisi, Deniz Çakır’ öpücüklere boğdu. Güvenç Dağüstün ile aşk yaşayan Deniz Çakır, aşk tatilinde öpücüklere boğuldu. Sevgilisi, Deniz Çakır’ı öpmelere doyamadı. Detaylar haberimizde…

Deniz Çakır’dan umut dolu sözler…

Deniz Çakır sevgilisiyle tatilde

Son zamanlarda Güvenç Dağüstün ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Deniz Çakır, tatilin tadını çıkarıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olma isimli dizide rol alan Deniz Çakır, sezonun yorgunluğunu deniz ve güneşle atıyor.

Deniz Çakır kimdir?

Sevgilisi Deniz Çakır’ı öpmeye doyamadı

Marmaris’te tatiline devam eden Deniz Çakır’a bir süredir aş yaşadığı Güvenç Üstündağ eşlik ediyor. Birlikte tatil yapan çift, geçtiğimiz günlerde bir otelde arkadaşları ile buluştu. Arkadaşları ile otelin sahilinde oturup sohbet eden çiftten Güvenç Üstündağ, sevgilisi Deniz Çakır’ı öpücüklere boğdu. Bir süre arkadaşları ile sahilde sohbet eden çift, sonrasında tekneyle denize açıldı.

Güzel oyuncu Deniz Çakır, ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide rol alıyor. Dizide Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Çakır, bir süre de rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile aşk yaşamıştı.

Oktay Kaynarca kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler