Ana SayfaDedikoduSurvivor Aycan'ın DJ Onur Soygun’la Aşk İddiası Doğrumu..

İlgili Postlar

Survivor Aycan’ın DJ Onur Soygun’la Aşk İddiası Doğrumu..

Survivor 2020 yarışmasıyla inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olan yarışmacı  Aycan Yanaç yazın tadını çıkarmaya devam ediyor..  Survivor’ın güzel yarışmacılarından olan Aycan, tatilinden paylaşımlar yapmaya devam ederken adı aşk dedikodusuna karıştı. Ortaya çıkan dedikoduya göre Aycan Yanaç, ile aşk yaşıyor. Detaylar Haberimizde..

Survivor Aycan Yanaç’ın Ortalığı Yıkacak İddiası: “Beni Aradı Ama…’

Survivor Aycan’ın DJ Onur Soygun’la Aşk İddiası Doğrumu..

Survivor ardından yaz tatilini Çeşme’de tam gaz sürdüren yarışmacı Aycan ilk zamanlar yarışmacı Sercan Yıldırım’la zaman geçirmişdi. Sercan Yıldırım’ın kardeşi Tezcan’ın düğün töreninden sonra Çeşme’ye doğru demir atan ünlü ikilinin arabasında Survivor 2020’in favori  isimlerinden Yasin Obuz da almışlardı..

Yasin Obuz Kimdir?

Aycan Yanaç’dan Şaşırtıcı Hamle..

Dostluklarına İstanbul’da da devam eden Aycan Yanaç ile Sercan Yıldırım ardından aralarına Aşkım Burçe Tunay da katıldı. Takipçilerinin her dakikasını büyük bir merakla takip ettiği yarışmacı Aycan Yanaç’tan şaşırtıcı bir hamle geldi.

Aycan Yanaç Kimdir?

“Aycan ile Burak Aşk mı Yaşıyor”Dedirtmişti..

Aşkım ve Aycan’ın yaz tatilinde Survivor Burak’ın da katılması sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüş hatta “Burak ile Aycan aşk mı yaşıyor” sorularının akıllara gelmesine sebep oluvermişti..

Tüm bu oluşan olayların sonrasında Aycan Yanaç’ın şimdi de Dj Onur Soygun ile birlikte olduğuna dair iddia ile gündem oluştu. Beraber iki gece üst üste kameralarca görüntülenen ünlü ikilinin ilişki yaşadığı pek çok sosyal medya sayfalarında iddia edilirken, Aycan Yanaç ile Dj Onur Soygun’dan henüz bir açıklama gelmedi.

 

Aycan Yanaç DJ Onur Soygun
Aycan Yanaç DJ Onur Soygun

Survivor Yasin’in Telefon Numarası Nasıl İfşa Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler