Ana SayfaÜnlülerSurvivor Yasin'in Telefon Numarası Nasıl İfşa Oldu!

İlgili Postlar

Survivor Yasin’in Telefon Numarası Nasıl İfşa Oldu!

Bu yıl Survivor 2020’nin en hırslı yarışmacılarından olan fenomen Yasin Obuz’un telefon numarası ifşa oldu. Yasin Obuz sosyal medya sayfasından, kendisine tamıtamına 6 bin arama ve 20 bin mesajın geldiğini iletti. Yetenekli isim çareyi ise numarasını değiştirmekte buldu. Yasin Obuz’un numarası nasıl ifşa oldu..İşte Detaylar..

Survivor Yasin: “Başlıyoruz Bummm!”

Survivor Yasin’in Telefon Numarası Nasıl İfşa Oldu!

Yarışmacı Yasin Obuz, MasterChef Türkiye 2019’da ismini geniş bir kitleye duyurduktan sonra yapımcı Acun Ilıcalı’nın diğer bir popüler yarışması olan Survivor’a da katılmıştı. Bu yıl yarışmacı Cemal Can Canseven’in birinci tamamladığı ‘Survivor 2020’nin aslında en çok konuşulan yarışmacılarından biri olmayıda başaran Yasin Obuz, yarışmada sergilediği performansla 3’üncü olmayı başardı. Şimdilerde sevenleriyle sosyal medya üzerinden iletişim kuran Obuz, son paylaşımıyla “Başlıyoruz bummm! Hadi şans dileyin” notunu da ekleyerek hayranlrına müjdeyi vermişdi.

Yasin Obuz Kimdir?

Yasin Obuz: “Numaram Dağıtılmış”

Yeni çıkaracağı bir rap parçası için stüdyoya giren Yasin Obuz, Parçayı Burak King’den aldığını açıkladı. Geçtiğimiz gün zor anlar yaşayan Obuz’un iddiasına göre; kullandığı telefon numarası ifşa oldu. Ünlü yarışmacı gelen arama ve mesajlarla bir anda çıldırıp numarasını değiştirdi. Yaptığı açıklamasında, “Numaram dağıtılmış o yüzden 7-8 saattir yoktum. Şimdi numaramı değiştirdim. Oh be” notunu düştü..

Yasin Obuz Tayfun Erdoğan’a Kılıcını Fena Çekti..

İşte Yasin Obuz’un O Paylaşımı;

 

Yasin Obuz: "Numaram Dağıtılmış"
Yasin Obuz: “Numaram Dağıtılmış”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler