Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil’den Kızı Yasmin’e Olay Yorum!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Kızı Yasmin’e Olay Yorum!

Sosyal medya paylaşımları sebebiyle zaman zaman eleştiri alan Yasmin Erbil’e kök hücre tedavisi göremeye başlayan ünlü şovmen ve oyuncu babası Mehmet Ali Erbil’den yorum geldi. Mehmet Ali Erbil neler neler söyledi.. İşte Detaylar..

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumunda Yeni Gelişme..

Mehmet Ali Erbil’den Kızı Yasmin Erbil’e Olay Yorum!

Mehmet Ali Erbil, kök hücre tedavisini tamamlamak için geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncu Nergis Kumbasar ile olan evliliğinden olan küçük kızı Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda babası ile bir pozunu sosyal medyadan paylaşmış, “Seni asla bırakmam” mesajı ile yayınlamıştı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil: “Aşkım Kolay Gelsin”

Posta’nın yapmış olduğu özel haberine göre; Mehmet Ali Erbil’den, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını ve dans videoları paylaşan küçük kızı Yasmin Erbil’e cevap gecikmedi.. Ünlü şovmen kızına “Aşkım kolay gelsin. Baban gibi hep böyle kendin ol” yazdı.

“Doğru Bildiğimden Asla Vazgeçmem”

sosyal medya paylaşımları sebebiyle bol bol eleştiri yağmuruna tutulan Yasmin Erbil, “Doğru bildiğinden asla vazgeçmem. En büyük kazancım doğallığım” ifadeleriyle yapılan gelen eleştirilerin pek de umrunda olmadığını gösterdi.

Yasmin Erbil’in Olay Olan Cesur Pozları..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler