Ana SayfaDizilerSurvivor Adem Kılıçcı Nagihan Karadere'nin ortaya çıkan şok fotoğrafı

İlgili Postlar

Survivor Adem Kılıçcı Nagihan Karadere’nin ortaya çıkan şok fotoğrafı

TV 8 ekranlarında Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. All Star takımında başlayıp daha sonra gönüllüler Takımı’a Nagihan Karadere ve All Star takımında başlayan ve isim değişikliği sonrası ünlüler Takımı’nda yarışmaya devam Adem Kılıçcı’nın bir fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Adem Kılıççı Nagihan Karadere fotoğrafı herkesi şok etti.

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

TV 8 ekranlarında haftanın 4 akşamında izleyicisiyle buluşan fenomen yarışma Survivor 2018, özellikle takımların tekrar düzenlenmesiyle birlikte son haftalarda ivmeyi oldukça arttırdı. Sürekli kaybetmesiyle ciddi bir mağduriyet içinde bulunan Gönüllüer Takımı’nın takımlardaki değişiklik sonrasında makus talihinin biraz da olsa pozitif yönlü değiştiğini görüyoruz son haftalarda. Öte yandan şu ana kadar sürekli kazanan ve takım bütünüğünü korumayı başaran Ünlüler Takımı’nın oyun kayıpları sonrasında takım bütünlüğüne nasıl yansıyacağı ise merak ediliyor. Ancak ivmesini arttıran Survivor 2018 ile ilgili birbirinden çekişmeli yarışmaların dışında özellikle sosyal medyada başka bir gündem ile bu aralar çok konuşuluyor. Konuşulanların odağında Adem Kılıçcı Nagihan Karadere fotoğrafı var…

Survivor’dan diskalifiye edilen yarışmacı her şeyi tek tek anlattı!

Adem Kılıçcı Nagihan Karadere fotoğrafı gündemde

Nagihan Karadere, Survivor tarihinin en iddialı ve en olaylı kadın yarışmacılarından bir tanesi. Hem katıldığı ilk sezon sergilediği tavırlar hem de bu yıl yaptığı çıkışlarla adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor.

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Adem Kılıççı ise Survivor’ın en başarılı erkek yarışmacılarından bir tanesi. İlk katıldığı sezonda dikkatleri üzerine çeken ve Sabriye’yi kanatları altına alıp uzun haftalar devam etmesinde önemli rol oynayan Adem Kılıççı özellikle bu yıl da ekstra performansıyla göz dolduruyor. Yarışmada pek samimi görüntüsü olmayan bu ikilinin alakası ne olabilir? Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı’nın sosyal medya da yayılan eski bir fotoğrafı herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Nagihan Karadere Kimdir?

İşte O Fotoğraf

Nagihan Karadere ve Adem Kılıççı’nın milli takım günlerine ait olan bu fotoğrafı herkesi şaşırttı. İkilinin birlikte fotoğrafları olmasında daha fazla şaşırtan yanı ise ikilinin birlikte fotoğrafının olması değil, Nagihan Karadere’nin müthiş değişimi oldu.

Adem Kılıççı Kimdir?

Adem Kılıççı Nagehan Karadere Fotoğrafı
Adem Kılıççı Nagihan Karadere Fotoğrafı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler