Ana SayfaDizilerÇukur dizisi 26. bölüm fragmanın' da Vartolu'yu çıldırtan olay!

İlgili Postlar

Çukur dizisi 26. bölüm fragmanın’ da Vartolu’yu çıldırtan olay!

Show TV ekranlarında, pazartesi akşamları ekrana gelen dizi, büyük ses getirmeye devam ediyor. Hayranları tarafından geniş bir kitleye sahip olan “Çukur” pazartesi akşamları zirveden inmiyor. Peki 26. bölüm fragmanında neler oluyor? Vartolu’yu çıldırtan olay ne ? hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Dizisi Show TV Ekranlarında

Aksiyon türündeki dizi “Çukur” her hafta pazartesi akşamı Show TV’de ekranlara geliyor. Ay yapım, Çukur isimli projesiyle iddialı diziler arasında yer alıyor. Çukur dizisinin konusu, Yamaç’ın , yaşadığı mahallede çıkan çatışmanın ardından ailesinin bu tehlikeli hayatından kaçmak istemektedir. Ve babasının karşı gelmelerine rağmen evi terk eder. Müzik yaptığı sırada Sena karşısına çıkar. Eski bir polis kızı olan Sena, annesi tarafından  kardeşinin ölümünden sorumlu tutulduğu için evde mutsuzdur. Evi terke den Sena, tek başına yaşamını sürdürür.Yolları kesişen Sena ile Yamaç’ın  aşkları Paris’e kadar uzanır. Yamaç’ın hayatı annesinden gelen bir haberle bozulur. Yamaç  ailesinin yanına İstanbul’da gelerek, kendini yeni yaşamın içinde bulur.Çukur dizisinde iddialı oyuncular yer alıyor. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin beğenilen oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor.

Çukur dizisinin reyting kadar büyük bir başarısı daha var!

Vartol’dan İddialı Sözler… “Benim sizden bir farkım yok. Ben de sizlerden biriyim!”

Her hafta olduğu gibi, bu akşamki bölümü de merak konusu. İzleyiciler 26. bölüm fragmanını beğeniyle izledi. Peki fragmandaki detaylar neler? Show TV’de ekranlarında  Ay Yapım’ ın üstlendiği dizinin 26. bölüm fragmanın da adamlarına dövmesini gösteren Vartolu “Benim sizden bir farkım yok. Ben de sizlerden biriyim!” sözleriyle izleyiciyi şaşırtırken, Vartolu’nun yanına geçen adamlar İdris’in yüzüne bakmakta utanıyor. İdris olayların sorumlusu olarak Selim’i görüyor, “Hepsini kontrol edecek olan da dertlerini dinleyecek olan da sensin. Sen ne yapmışsın? Adamlar dara düşmüşler, yanına gelmemişler!” diyerek Selim’e suçlayıcı sözlerde bulunuyor. Saadet’in evlilik haberiyle çılgına dönen Vartolu’nun vereceği tepesi ise merak konusu. Anlaşılan bu akşamda Çukur dizisi iddialı bir bölümle karşımıza gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler