Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan diskalifiye edilen yarışmacı her şeyi tek tek anlattı!

İlgili Postlar

Survivor’dan diskalifiye edilen yarışmacı her şeyi tek tek anlattı!

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor’dan diskalifiye edilen Ecem Karaağaç, konuk olarak katıldığı programda başına gelen talihsiz olayları tek tek anlattı. Survivor Ecem, “Adada devam etseydim gerçek Ecem’i izleyemeyecektiniz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Survivor 2018 8. Hafta Performans Sıralaması Nasıl Oluştu?

Survivor’dan diskalifiye olan Ecem, yaşadıklarını anlattı

TV8 ekranlarında yayınlanan, zorlu ada şartlarının yanı sıra açlıkla ve yorgunlukla da mücadele eden yarışmacıların ödüle koştuğu Survivor 2018’den diskalifiye olan Ecem Karaağaç, Survivor Panorama programına konuk olarak katıldı. Survivor’da yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile diskalifiye olan Ecem Karaağaç, yaşadıklarını anlattı.

Survivor Ecem Karaağaç kimdir?

Yaşadığım son olayda tekneden adaya enkaz halinde indim

Adada yaşadığı zor anları anlatan Ecem Karaağaç, “Bu sene hava şartları bir hayli zorluydu. Dalgaların boyu ve sertliği ulaşım konusunda bize zor zamanlar yaşattı. Dalgalar nedeniyle teknede bir kaç defa belimi vurdum. Yaşadığım son olayda tekneden adaya enkaz halinde indim. Direk kendimi yatağa attım.” diye konuştu.

İğne ve tedavi sonuç vermedi

Bazı zamanlar acı çekerken yine de tekneye binmek zorunda kaldığını ifade eden Ecem Karaağaç, “Zaman geçti, ağrılarım dinmedi. Acı içindeyken birkaç defa daha tekneye binmek zorunda kaldım. Yapılan iğneler ve tedavi sonuç vermedi. Adada devam etseydim gerçek Ecem’i izleyemeyecektiniz.” dedi.

Survivor 2018’de yaşanan heyecan ve adrenalin dolu zorlu mücadeleler, TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler