Ana SayfaDizilerSurvivor 2020'nin Yarı Finalistleri Belli Oldu! Survivor'da Bugün Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor 2020’nin Yarı Finalistleri Belli Oldu! Survivor’da Bugün Kim Elendi?

Survivor 2020 son eleme konseyiyle ekrana geldi. Dün akşam yapılan son dokunulmazlık oyununun canlı yayınlanması nedeniyle eleme konseyi yetişmemişti ve konsey erkesi güne ertelenmişti. Survivor’un son eleme konseyinde eski yarışmacılarla son dörde kalan yarışmacılar yüzleşti. Eski yarışmacıların bir kısmı Dominik’ten bir kısmı ise İstanbul’dan canlı yayına bağlandı. Survivor 2020’nin yarı finalistleri belli oldu. Survivor’da bugün kim elendi?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor’da Bugün Kim Elendi?

Survivor 2020 5 aylık maratonu son buldu. Son dörde kalan yarışmacılar Dominik’te son gecelerini yaşadı. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla gerçekleşen eleme konseyi öncesinde eski ve son dörde kalan yarışmacılar yüzleşti. Evrim, Bertan’a kendisine neden naylon kumaş benzetmesi yaptığını sordu.

Emre, Cemal Can’ın kendisine sarı papatya benzetmesi yüzünden zor anlar yaşadığını ve hemen bu durumu bitirmesini istedi. Cemal Can’da konuyu tatlıya bağladı. Sercan’da Barış’ın kendisi hakkında konuştuğu şeylere üzüldüğünü söyledi. Barış, konuşmalarında aslında onu yerme değil övdüğünü açıkladı.

Yüzleşme sonunda sıra SMS oylamasının sonuçlarını açıklamaya geldi. Yasin, Bertan ve Barış arasında yapılan SMS oylaması sonucuna göre elenen yarışmacı BERTAN oldu. Acun Ilıcalı sözü Berkan’a vermeden önce onun hakkında çok olumlu düşünceleri olduğunu, canı sıkıldığı zaman arayabileceği bir insan olduğunu söyledi. Berkan, Acun Ilıcalı’dan duyduğu övgü dolu sözlere çok mutlu olduğunu kalbine dokunduğunu dile getirdi.

Survivor 2020’nin Yarı Finalistleri Belli Oldu!

Bertan arkadaşlarıyla tek tek vedalaşıp onlara bol şans diledi. Böylelikle Survivor’un son eleme konseyi de gerçekleşmiş oldu. Bertan’ın elenmesinden sonra yarı finale kalan üç yarışmacı da belli olmuş oldu. YASİN, BARIŞ VE CEMAL CAN yarı finale kalan isimler oldu. Canlı olarak yayınlanan eleme konseyinden sonra Acun Ilıcalı, bu üç finalistle İstanbul’a gideceklerini açıkladı.

Bu akşam Survivor’da yarı final yapılacak. Salı günü ise Survivor 2020’nin şampiyonunun kim olduğu belli olacak. 5 aydır adada kalmayı başaran finalistlerden hangisi şampiyon olacak. Barış mı, Cemal Can mı, yoksa Yasin mi?

Survivor 2020 Son Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Üç Finalist Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler