Ana SayfaDizilerSurvivor 2017'de Büyük Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 2017’de Büyük Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2017’de dün akşam yeni bir ödül oyunu ekranlara getirildi. Özellikle Makedonya ile Türkiye arasında oynanan dostluk karşılaşması nedeniyle saatinde başlayamayan Survivor, dün akşam maçın ardından ekranlara getirildi. Eleme sonrasında ilk ödül oyununa çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı büyük ödülü kazanmak için kıyasıya bir mücadele etti.

Büyük Ödül Neydi?

Acun Ilıcalı programın başında yaptığı açıklamalarda, büyük ödülü yarışmacılar ile paylaştı. Özellikle kazanan takımın jet ile Küba’ya gideceği ve bir gün boyunca şehri gezerek özel bir otelde konaklayacağı açıklandı. Bu ödülü duyan ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça heyecanlandı. Survivor heyecanını yaşamak ve bir gün de olsa ada şartlarından uzaklaşarak keyifli bir Küba turu yapmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımı, ödülü kazanabilmek adına varını yoğunu ortaya koydu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamasında yarışmacı sayısının azalması nedeniyle yarışmadaki bazı kuralların değiştiğini ve ödül oyununda toplamda 10 olan takımın ödül oyununu kazanacağını söyledi. Özellikle gönüllüler takımının 3 kişi kalması oldukça zorlanmasına yol açtı. Başlangıçta ünlüler takımına karşı iyi bir performans sergilense de yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yorulan gönüllüler takımı, ünlüler takımına karşı mücadele edemedi ve yarışmayı kaybetti. Ünlüler takımı aldıkları bu ödül oyunu ile birlikte Küba turuna kazanma fırsatı elde etti. Böylece önümüzdeki dokunulmazlık oyunları öncesinde ünlüler takımı moral olarak oldukça iyi bir duruma geldi. Aynı zamanda Küba turuna çıkarak karınlarını doyurma ve otelde dinlenme fırsatı elde eden ünlüler takımı, böylece eksik kalan gönüllüler takımına karşı da ciddi bir avantajı elinde bulundurdu.

Survivor’da En Son Eleme Gecesinde Neler Olmuştu?

Survivor’dan özellikle pazar gecesi yayınlanan eleme gecesi ile birlikte gönüllüler takımından bir kişi adaya veda etmek durumunda kalmıştı.

Survivor’da En Son Kim Elendi?

Ogeday, Oyun Esnasında Dalga Geçince Adem Çıldırdı

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölüm sonrasında özellikle bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için de ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Ogeday ile Adem arasında yeniden bir gerilimin olduğu görüldü. Yayınlanan yeni fragmanda Ogeday, özellikle oyunun son bölümüne geldikten sonra Adem’i bekledi. Bu hareketi özellikle dalga geçme amacı taşıdığından dolayı Adem, büyük bir tepki gösterdi.

Ogeday’ın bu hareketi karşısında Ünlüler takımının diğer yarışmacısı Serhat da tepkisiz kalmazken Ogeday’a “Ogeday dalga geçiyorsun ama oyun sonunda ağlama” dedi. Özellikle iki takım arasında yaşanan bu tartışma bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde gerilimin oldukça yükseleceğini gösteriyor. Bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı yeni bir ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Survivor’da bu akşam oynanacak oyun ve yaşanacaklar ile ilgili yayınlanan ilk fragman şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=r1lAghJxpM4

Survivor bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle yine aynı saatinde ekranlarda olacak. TV8’de bugünün yayın akışı ise şöyle;

TV8 6 Mayıs Salı 2017 Yayın Akışı 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler