Ana SayfaDiziler5 Haziran Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Paylaşıldı

İlgili Postlar

5 Haziran Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Paylaşıldı

5 Haziran Pazartesi günü reyting sıralaması yayınlanan programların ardından netlik kazandı. Özellikle gece sonunda elde edilen sonuçlar ile birlikte gün boyunca en çok izlenen programlar, yarışmalar ve diziler sıralamada kendisine yer buldu.

Özellikle Pazartesi günlerinin en iddialı dizilerinden olan Söz ve İçerde arasında dün akşam itibariyle kıyasıya bir yarış başladı. Açıklanan 5 Haziran Pazartesi günü reyting sıralaması kapsamında özellikle toplamda ilk sırada Star TV’de yayınlanan Söz dizisi yer aldı. Söz dizisinin ardından ise 2. sırada Show TV’de büyük bir ilgi uyandıran İçerde dizisi yer aldı. 3. sırada Atv’de yayınlanan Kırgın Çiçekler, 4. sırada ise yine Atv’de yayınlanan Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ile İftar programı yer aldı. Gecenin düşük performans alan yarışmalarından birisi ise Survivor oldu. Özellikle yayınlandığı günlerde ilk 3 arasında yer almayı başaran Survivor, buna rağmen dün akşam yayınlanan diğer dizilerin önüne geçemedi ve ancak reyting sıralamasında beşinci oldu. 6. sırasında özet bölümü ile Söz dizisi yer alırken 7. sırada Makedonya ile Türkiye arasında oynanan hazırlık karşılaşması listeye girdi. Özellikle Türkiye’nin oynadığı karşılaşmalar, en çok izlenme oranları alan içeriklerden bir tanesi olsa da dün akşam yayınlanan karşılaşmanın hazırlık karşılaşması olması ve aynı zamanda Söz ve İçerde gibi dizilerin aynı gecede yer alması, maçın arka planda kalmasına neden oldu.

5 Haziran Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Top 10

5 Haziran Pazartesi günü reyting sıralamasında ilk 10 içerisinde giren diğer programlar ve içerikler ise şöyle oldu; Esra Erol’da, İçerde Özet, İsimsizler.

Gecenin Kaybedenleri Kimler?

5 Haziran Pazartesi günü reyting sıralaması ile birlikte gecenin kaybedenleri de ortaya çıktı. Özellikle gecenin ilk kaybedenlerinden bir tanesi sıralamada 5. olan Survivor oldu. Fakat Survivor’dan daha fazla dikkat çeken diğer bir yapım Kanal D’de yayınlanan ve büyük tanıtımlar ile duyurusu gerçekleştirilen İsimsizler dizisiydi. İlk haftalarda sıralamalarda oldukça iyi bir sonuç alan İsimsizler dizisi, 5 Haziran Pazartesi günü reyting sıralaması kapsamında ancak 10. sırada kendine yer buldu. Elde edilen bu sonuçlar, dizi için çok uygun olmadığı gibi özellikle dizinin gelecekte ekranlarda kalmasını da zorlaştırdı. Bu bakımdan önümüzdeki haftalarda da İsimsizler dizisinin benzer sonuçlar almaya devam etmesi, durumu çok zorlu bir hale getirebilir. Pazartesi akşamı yayınlanan diğer program ve diziler sıralamalarda beklentileri karşıladı. Fakat özellikle İsimsiz için bu hafta büyük bir dönüm noktası olabilir. Bu hafta itibari ile dizinin düşüşe geçmesi, ekranlarda yer alamaması ile sonuçlanabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler