Ana SayfaÜnlülerSultan Mehmed Han, Konstantiniyye topraklarında keşfine devam ediyor!

İlgili Postlar

Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye topraklarında keşfine devam ediyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi bugün ekranlara gelecek olan 4. bölümüyle sabırsızlıkla bekleniyor. Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Yeni bölümde, Sultan Mehmed Han; Konstantiniyye keşiflerine devam ederken, Şehzade Orhan ve Haçlı birliği kurma çabasında olan İmparator Konstantinos için acaba nasıl bir hamle yapacak veya yol izleyecek?

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Berkan Şal Kimdir?

Mehmed’in yeni planı merakla bekleniyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde; geçtiğimiz hafta, ekrana gelen 3. bölümde, kılık değiştirerek Konstantiniyye topraklarına giren Sultan Mehmed Han’ın, keşiş Gennadios’a düzenlenen suikasti önlemesi ilgiyle izlenmişti.

Mehmed’in, bu suikast girişimini önleme hareketi; Hristiyan aleminin Osmanlı’ya karşı birleşme-Haçlı Birliği kurma- planını bozguna uğratmıştı.

Mehmed’in Konstantiniyye’den nasıl döneceği, Çandarlı Halil ve İshak Paşa’nın çevirdiği entrikalar karşısında nasıl bir hamlede bulunacağı ve yeni planları büyük bir merakla bekleniyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi, bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de!

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Şehzade Orhan Hamlesi…

İşte, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Paşaları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler