Ana SayfaÜnlülerŞule Zeybek Aldatıldığını Açıkladı!

İlgili Postlar

Şule Zeybek Aldatıldığını Açıkladı!

Başarılı Televizyoncu Şule Zeybek, Youtube kanalında Gazeteci Aslan Sayım tarafından yayınlanan Biz Bize Magazin İsimli programına konuk oldu. Zeybek kendisine sorulan “Sadakatsiz dizisindeki Asya’nın başına gelenler sizin başınıza gelse ne olur?” sorusuna aldatıldığını itiraf ederek yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında….

Şule Zeybek Kimdir?

Cansu Dereden Hallice Bir Şule Oluyor

Ünlü sunucu Şule Zeybek Youtube’da yayınlanan Biz Bize Magazin İsimli programına konuk oldu. Programın sunucusu gazeteci Aslan Sayım Zeybek’e “Cansu Dere’nin dizide ki başına gelen Şule Zeybek’in başına gelse nasıl olurdu? ” diye sordu.

Zeybek kendisine yöneltilen bu soruya;

“Cansu Dereden hallice bir Şule oluyor zaten. Başıma da gelmedi değil yani evet benim de  başıma geldi aldatılmak  evet benim de içimden bir Cansu Dere çıkıyor.”

Şule Zeybek “Kıskanç Bir Kadın Değilim”

Aslan Sayım’ın  “Peki bir şans daha verirmisiniz?” sorusuna ise;
“Hayır kesinlikle vermem. Asla! Ben kıskanç bir kadın değilim bu arada kıskanılmaktanda haz etmem yakaladığım an hadi eyvallah kendi yoluna yani.” diyerek yanıt verdi.
Aslan Sayım aldığı cevapların üzerine “Peki Aldatılmanın sebebi sadece karşı tarafın suçu mu? Çalışan Kadınlar eşlerine yeterince vakit ayıra biliyor mu?” sorusunu yöneltti Zeybek ise şu şekilde yanıt verdi;
“Ben bu konuyu da hiç sevmiyorum hani biraz kocasıyla ilgilenseydi falan diyorlar ben bunada katılmıyorum. Aldatan her zaman sadakatsiz olan yalancıdır. Bir de kadınlar ikinci kadını kıskanırlar o avcıysa avlanmayacak erkeklerde hiç kızmıyorum diğer kadınlara.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler