Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÖykü Gürman ve İpek Açar "Çocukluğumuzu Özledik"

İlgili Postlar

Öykü Gürman ve İpek Açar “Çocukluğumuzu Özledik”

Öykü Gürman İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu” Programı’nın yeni sezondaki ilk konuğu oldu. Konser tadındaki program öncesinde keyifli bir sohbet eden Öykü Gürman ve İpek Açar “Çocukluğumuzu Özledik” dedi.

Öykü Gürman kimdir?

İzleyenlere Konser Tadında Program Yaptılar

Öykü Gürman İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu” Programı’nın yeni sezondaki ilk konuğu oldu.

İpek Açar konuğu Öykü Gürman ile bu Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında yayınlanacak konser programında birbirinden güzel şarkılarla, düetlerle birlikte tatlı sohbetlere imza attılar.

Pandemi kuralları nedeniyle, konser programı seyircisiz ve sosyal mesafeye uygun olarak çekildi.

İpek Açar’dan TRT Müzik’te Yeni Program

Öykü Gürman “Annemin Sesi Çok Güzel”

Sevile şarkıcı Öykü Gürman, annesinin sesinin güzel olduğunu ve evde özellikle yemek yaparken annesiyle birlikte şarkılar söylediklerini anlatırken çocukluğuna gitti ve Berk’le 5 yaşında tencere ve tava kullanarak müzik yaptıklarını söyledi.

Öykü Gürman ve İpek Açar “Çocukluğumuzu Özledik”

İpek Açar ve Öykü Gürman çocukluklarını ve aileleriyle birlikte yaptıkları seyahatleri de çok özlediklerini söylediler. Öykü Gürman: “Evcilik oynardık, Ankara’ya anneanneme giderdik, dedem güvercin beslerdi” diyerek duygusal saniyeleri başlatınca İpek Açar da konuğunun duygularını paylaşarak: “Biz de ailece Anneannemlerin bağ evine giderdik Kırklareli’ne; mahalle kültürünü yaşadık, ne mutlu bize” dedi.

Sinan Akçıl: ” Sosyal Medyadan Sorumlu Bakan Olayım “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler