Ana SayfaÜnlülerŞule İle Vitrindekiler Başlıyor

İlgili Postlar

Şule İle Vitrindekiler Başlıyor

Kanal D’de yeni başlayacak açıklanan Şule İle Vitrindekiler programının 30 Eylül Cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlarda olacağı belirtildi.

[irp]

Özellikle ekranların sevilen isimlerinden bir tanesi olan Şule Zeybek tarafından sunulacak yeni program, pek çok farklı önemli ismi televizyon aracılığı ile ekranlara taşıyacak ve kişilerin daha fazla tanınmasını sağlayacak. Uzun zamandan beri yeni program ile ilgili önemli tanıtımlar ve detaylar paylaşılırken 30 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölüm Şule İle Vitrindekiler programının da önemli bir sınav vermesini sağlayacak.

Hafta Sonlarında Ekranlarda Olacak

Şule İle Vitrindekiler programının her hafta sonu ekranlara geleceği açıklandı. Program Konsept dahilinde her hafta Şule Zeybek farklı bir ismi konuk olarak programda ağırlayacak. Sanat, siyaset, medya, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri Programın konukları olarak seçilecek ve her hafta farklı bir konu üzerine farklı bir söyleşi ekranlara getirilecek.

Programın en dikkat çeken detaylarından birisi ise söyleşilerin çok gerçekçi bir şekilde yapılacak olması. Öyle ki programın tanıtımlarında dahi bu detaya dikkat çekilmiş durumda. Programa katılan isimler sorulara açık yüreklilikle yanıt verecek ve hiç bilinmeyenler Şule İle Vitrindekiler programı aracılığıyla ilk defa öğrenilecek.

30 Eylül Cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek programın ilk bölüm konuklarının kimler olduğu şu an için paylaşılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde yapılacak olan yeni paylaşımlar ile birlikte programın ilk konuklarının kim olduğu da paylaşılacak.

Şule Zeybek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler