Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerStajyer Mafya için geri sayım başladı! Ne zaman yayınlanacak?

İlgili Postlar

Stajyer Mafya için geri sayım başladı! Ne zaman yayınlanacak?

Stajyer Mafya için geri sayım başladı! Ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Komedi türü film merakla beklenirken, geri sayım başladı. Stajyer Mafya hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Stajyer Mafya hangi gün, hangi kanalda?

Merakla beklenen Stajyer Mafya filmi sevenler ekran başına. Eray Koçak’ın yönetmenliğinde 2014 yılında çekilen filmde, Hilmi Cem İntepe, Lemi Filozof, Naz Elmas gibi oyuncular yer alıyor. Stajyer Mafya, 24 Temmuz Salı günü saat 20:00’de TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Stajyer Mafya filmi konusu:

Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Beceriksiz halleriyle de ün salmış olan ikilinin katıldığı bir düğün, hayatlarını tamamen alt üst edecektir. Birol’u zamanında işsiz olduğu için terk eden sevgilisi Gamze, başkasıyla evlenmiştir. Düğünden ayrılırlarken görüntüleri İstanbul’un en azılı mafya üyelerine benzeyince işler karışmaya başlar. Artık Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler