Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBir Youtube fenomeni daha film yıldızı olmaya hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Bir Youtube fenomeni daha film yıldızı olmaya hazırlanıyor!

Enes Batur’un ardından bir Youtube fenomeni daha beyaz perde için hazırlanıyor. İşte yeni film projesiyle ilgili detaylar.

Youtube ve diğer sosyal ağlarda milyonlarca kişi tarafından takip edilen Orkun Işıtmak, sosyal medyadan sinema sektörüne geçiş yapıyor. Bir film projesi için kamera karşısına geçecek olan ünlü isim, hazırlıklara başlamış durumda.

Orkun Işıtmak kimdir?

Orkun Işıtmak “İyi Oyun” filminde yer alacak

İyi Oyun adı verilen filmde oynayacağı açıklanan ünlü isim, şansını bu sefer beyaz perdede deneyecek. 3.5 milyonu aşkın takipçisi ile dikkat çeken Orkun Işıtmak’ın başarılı bir film ile yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Dünyanın ilk e-spor filmi olacak

İyi Oyun adlı filmin en dikkat çeken yanı ise dünya genelinde bir ilki gerçekleştirecek olması. Öyle ki film bugüne kadar çekilmiş ilk e-spor filmi olacak.

Orkun Işıtmak ile birlikte filmde Orkun Işıtmak Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar’ın ortak kurduğu Eludis Production’un yapımcılığında çekilecek olan film, e-spor üzerine farklı bir bakış açısı getiriyor. Filmin yapım ekibinde yer alacak diğer isimler ise senarist Emre Sirel, yönetmen Umut Aral. Filmin çekimlerine İstanbul’da başlandığı açıklanırken yaklaşık 4 haftalık bir çekim sürecinin öngörüldüğü belirtildi.

Enes Batur da film çekmişti

Orkun Işıtmak’tan önce Youtube fenomenlerinden Enes Batur de film projesi ile vizyonda şansını denemişti. Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? adı ile beyazperdede yer alan film 19 Ocak 2018’de vizyona girmişti. 110 dakikalık komedi filmi olarak tanıtılan film, Enes Batur’un hikayesini anlatıyordu. Youtube’da 5 milyon takipçisi bulunan fenomen isim, vizyonda ise 11 haftada 1.480.047 seyirciye ulaştı. Filmin geliri ise 17.435.456,23 TL hasılat olarak açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler