Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCingöz Recai gişeden yine eli boş döndü

İlgili Postlar

Cingöz Recai gişeden yine eli boş döndü

Son dönemlerin en iddialı yapımlarından birisi olan Cingöz Recai, ikinci defa giriş yaptığı beyazperdeden eli boş döndü. İşte Cingöz Recai gişe rakamları.

Başrollerinde Kenan İmirzalioğlu ve Meryem Uzerli gibi önemli isimlerin yer aldığı Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, ikinci kez vizyona girmişti. İlk vizyona girişi sonrasında çok düşük rakamlarda kalan film için yeni bir karar alınırken, ikinci kez vizyona giren film yine isteneni veremedi.

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü fragmanı

Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü gişe sonuçları nasıl?

Peyami Safa’nın ünlü romanı ‘Cingöz Recai’den sinemaya uyarlanan ve 1969 yılında yapılan uyarlamanın ardından sinemaya yeniden giriş yapan Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, iyiliksever bir hırsızın maceralarını ekrana getiriyor. 48 yıllık aranın ardından yeniden vizyona girerek izleyenlerden ilgi görmesi beklense de Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü çok düşük gişe rakamlarında kaldı.

Kenan İmirzalioğlu kimdir?

Zarar yazdı!

13 Ekim’de ilk kez vizyona giriş yapan film, 258 bin 655 izleyiciyle açılmış, toplamda 648 bin 159 kişi tarafından izlenmişti. Bu rakamlar sonrasında 7 milyon 827 bin TL hasılat elde edilen film yapımcılar için büyük bir zarar getirmişti. Bu durum sonrasında yeniden sinemaya giriş yapan film, seans başına ortalama 3 kişiye oynadı. Bir haftada 11 bin 599 kişinin izlediği filmin ikinci vizyon döneminde elde ettiği gelir ise 83 bin 630 TL oldu. Tüm bu durum, filmin beklentilerin çok altında kaldığını gösterirken, yapımcılar için de bir zarar olarak defterlere yazıldı.

Meryem Uzerli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler