Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCingöz Recai'nin İlk Teaserı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Cingöz Recai’nin İlk Teaserı Yayınlandı!

Uzun zamandan beri gündemde yer alan Cingöz Recai için ilk teaser yayınlandı.

13 Ekim’de sinemalarda gösterime girecek olan filmde, oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekmişti. Konusu, oyuncuları ve yapım ekibi hakkında paylaşılan bilgiler sonrasında Cingöz Recai için beklentiler oldukça artarken, filmin Türkiye’nin en önemli karakterlerinden birisi olan Cingöz Recai’den yola çıkarak farklı bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacağı öğrenildi. Kanal D ve Limon Film işbirliğinde çekilen filmin yönetmeni Onur Ünlü, yapımcısı ise Hayri Aslan.

Cingöz Recai Oyuncuları Kimler?

Cingöz Recai’de başroller oldukça iddialı. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın başrolde yer aldığı film için paylaşılan ilk teaser da yine dikkat çekici. Filmde Cingöz Recai karakterini canlandıran isim ise Kenan İmirzalıoğlu.

Cingöz Recai’nin Konusu Ne?

Uzun bir aranın ardından yeniden beyaz perdeye uyarlanan Cingöz Recai’de konu biraz değiştirilmiş ve günümüze uyarlanmış durumda. Filmin konusu ise şöyle;

Uzun zamandan beri hırsızlığa ara veren Cingöz Recai, yeniden sahalara döner. Bu sefer kendi ekibi yerine başka bir ekibe katılan Cingöz Recai, bu durumu yadırgar ve işler giderek karışır. Yeni hedef teknoloji dehasının evidir. Fakat Cingöz Recai’yi bu soygunda Baş Komiser Mehmet Rıza rahat bırakmaz.

Yılın En Çok Konuşulan Filmi Olacak

Yılın en çok konuşulacak olan filmi olması beklenen Cingöz Recai, 13 Ekim itibari ile beyaz perdede olacak. Oyuncu kadrosu ve konusuyla Cingöz Recai’nin yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler