Ana SayfaDünyaHaftanın Filmleri

İlgili Postlar

Haftanın Filmleri

Haftanın Filmleri

Türkiye’de bu hafta ikisi yerli altı film vizyona girdi. Tom Cruise’un başrolde olduğu “Barry Seal: Kaçakçı”, yerli yapım “Cenaze İşleri”, animasyon severler için ise “Emoji Filmi” öne çıkıyor.

“Barry Seal: Kaçakçı”

Tom Cruise, sevdiğim bir aktör mü diye düşününce, içeriden bir ses, evet diyor. Genç kızların sevgilisi imajıyla başladığı kariyerinde iyi aktör olmak gibi bir derdi de vardı çünkü. Bu kez gerçek bir karaktere Barry Seal isimli pilota hayat veriyor. 70’ler ve 80’ lerin yarısına kadar CIA ve Escobar’ ın taşımacılığını yapan Seal’ in paranın sıcak kokusu sayesinde değişen hayatını Doug Liman kameraya alıyor. Gerçek olamayacak kadar inanılmaz işler yapan Barry Seal’ in çılgın hayatı da size film gibi gelecek.

“Cenaze İşleri”

Bu hafta yerli komedide “Cenaze İşleri” var. Şu fani dünyada tek dileği sevdiği kadınla evlenmek olan Orhan’ ın oynadığı para mı, dürüstlük mü oyununu izleyeceğiz. Eskişehir’de hem kimsesizler mezarlığında çalışan hem de belediyenin cenaze işlerinden sorumlu olan Orhan’ ın başı tabi ki bir cesetle belaya giriyor. Bize ait komedilerde her şeyin bize ait olması halini seven izleyiciler, Anadolu’da, o naiflikte ve o kurnazlıkta bir film izleyecekler . Film, Korhan Uğur imzasını taşıyor.

“Emoji Filmi”

Dijital dünyanın ruh hali olan emojilerin filmi de çekilecekti tabi ki! Onlarsız bir cümle dahi kuramazken animasyonu yapılmış çok mu? Tek bir ruh hali yansıtabilen sarı kafaların arasında birçok ruh halini ifade edebilen bir emoji hemen farkediliyor, tek derdi en çok kullanılan figür haline gelmek olan emojiler için bu durum tabi ki bir tehdit oluşturuyor. Emojilerin halini anlamak ya da konuyu daha derinlikli incelemek isteyenler Tony Leondis’ in yönettiği filmi izlesinler.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler