Ana SayfaDedikoduFi Dizisinin Bilgesi Yeni Filminde Sevgilisiyle Birlikte

İlgili Postlar

Fi Dizisinin Bilgesi Yeni Filminde Sevgilisiyle Birlikte

 

Fi’ dizisinde hayat verdiği Bilge karakteriyle yıldızı parlayan Büşra Develi meslektaşı ve sevgilisi Burak Deniz’le ‘İki Arada Bir Şehirde’ filminde rol aldı.

Bundan önce son olarak 8 Eylül’de vizyona girecek olan Ayla filminde rol alan ve yeni sezon için puhutv üzerinden yayınlanan Fi dizisi hazırlıklarına başlayan genç oyuncu  Büşra Develi yaz sezonunu yoğun tempoda geçirdi. Mu Tunç’un çektiği filmde, punkçı bir genci canlandıran 27 yaşındaki genç oyuncu Burak  Deniz, yeni sezonda ise ‘Shameless’ dizisinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikaye’de rol alacak. Yayınlanan fragmanları ile olumsuz anlamda sosyal medya da bir çok eleştiri alan uyarlama Bizim Hikaye dizisi, yayınlandığı zaman da olumsuz eleştirilere maruz kalacak mı? Bilinmez..

Öte yandan  Uzun süredir bir arada olan iki oyuncu “Aşkımızın enerjisi filme geçti” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde ise genç ve meslektaş olan ikili, cihangir de motorsikletleri ile gezinti yaparken objektiflere yakalanmıştı.. Develi kaskını takarak güvenliği elden bırakmazken, Deniz ise kasksız haldeydi. Deniz, “Lütfen kasksız motosiklet kullandı haberleri yapmayın. Bu şekilde haber olmak istemiyorum. Bu seferlik beni görmeyin” ifadelerini kullanmıştı.  Genç oyuncu Burak Deniz, daha önce sevgilisinin rol aldığı Fi’de cesur sahnelerin çok fazla dile getirilmesine tepki göstermesiyle gündeme gelmişti.

Burak Deniz ‘Fi’de sanki sürekli cinsellik varmış gibi bir durum yaratılmaya çalışılıyor. Kız arkadaşım oynuyor diye söylemiyorum, izleyici olarak konuşuyorum” açıklamasını yapmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler