Ana SayfaDedikoduKargo Şirketinin Madonna Şoku

İlgili Postlar

Kargo Şirketinin Madonna Şoku

Kargo Şirketinin Madonna Şoku

Ünlü süper star oğlu David Banda’ nın Benfica takımı altyapısında oynamaya başlaması nedeniyle Portekiz’e taşınan Madonna, kargo şirketine kendini  ispatlayamamaktan şikayet edince, konu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bazen tüm dünya tarafından tanınan hatta hayranlık duyulan dünyaca ünlü starlar bile kendini tanıtmakta tanınmak konusunda zor durumlara düşebiliyorlar..Tıpkı dünyaca ünlü yıldız Madonna’ nın başına geldiği gibi..59 yaşındaki popun kraliçesi ünlü star Madonna ile kargo şirketi arasında kı tanınma konusunda ortaya çıkan sorun ünlü yıldızın başını ağrıtıyor. Kendisine gelen kargoları bir türlü madonna olduğuna inandıramadığı için alamayan ünlü yıldız konuyu sosyal medyaya duyurmakta buldu.

Madonna, bu fotoğrafıyla attığı tweet’ de,  “Gerçek Madonna olduğunuz konusunda tüm hafta boyunca FedEx ile tartıştığınızda ve hala size paketlerini size ulaştırmadıkların da” yazarak mutsuzluğunu yansıtan bir emoji paylaştı.

Madonna’ nın 55 bin beğeni ve 12 bin retweet alan paylaşımından kargo firması da haberdar oldu ve ünlü şarkıcıya cevap yazdı. Kargo firması yetkilisi Madonna’ya verdiği yanıtta, “Merhaba, ben Julie. Lütfen direk mesajla adresinizi ve telefon numaranızı yazın” dedi. Ancak kargo firmasından yanıt gelene kadar konu sosyal medyanın en çok tartışılan ve üzerine yorum yazılan meselelerinden biri haline geldi.

Madonna, hafta başında Instagram hesabından, Portekiz’e taşındığını duyurmuş, “Portekiz’i enerjisi çok ilham verici. Burada kendimi çok yaratıcı ve canlı hissediyorum ve Loved adlı filmim ve yeni müziğim için çalışmayı iple çekiyorum” demişti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler