Ana SayfaDizilerSöz dizisi varken, Çukur dizisini izleyenleri anlamak mümkün değil!

İlgili Postlar

Söz dizisi varken, Çukur dizisini izleyenleri anlamak mümkün değil!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 46. yeni bölümünü 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyeceğiz. Peki dizide neler olacak? Dizi izleyicileri şimdiden meraklı. İşte detaylar…

Yılın En Beğenilen Kadın Oyuncusu Ödülü, Söz Dizisinin Başrolüne!

Söz Dizisi Varken Çukur Dizisini İzleyenleri Anlamak Mümkün Değil…

İzleyicilerin Pazartesi gününü iple çektiği bir bölüm daha geliyor. yeni bölüm fragmanın son dönemlerin en başarılı fragmanlarından olduğu yorumlarına sosyal medyada yer alıyor. Bazı Söz dizisi izleyicileri ise Show TV ekranındaki Çukur dizisine laf atıyor. İki dizi arasındaki müthiş reyting yarışı keyifli bir atışmaya sebep olmuş durumda. İki rakip dizi, iki rakip sosyal medya gündemi oldu.  Hatta Söz dizisi izleyicilerinden birisi ileri giderek Pazartesi Söz izlemek varken, Çukur izleyenleri de anlamak ne mümkün” diye bir yorumda bulundu. Birçok dizi hayranı da bu yoruma beğenileriyle destek oldu. Sosyal medya da iki dizinin de yüksek takipçisi var.

Söz Dizi Oyuncu kadrosu

Söz İle Çukur Dizisi İzleyici Tarafından Tam Not Alıyor

Bazı izleyiciler ise her iki dizinin de tutkunu olduklarını, Pazartesi izleyemedikleri diziyi ertesi gün mutlaka internet üzerinden izlediklerini belirtiyor.  Ancak Çukur dizisi izleyicileri de bu yorumlara yanıt niteliğinde tersi bir durumun kendileri için de söz konusu olduğunu belirtiyorlar. Çukur izleyicisi ile Söz izleyicisi arasında tatlı bir rekabet başlamış durumda.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler