Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisi sezon finaline doğru gidiyor! Dizide ölen ölene!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finaline doğru gidiyor! Dizide ölen ölene!

Ekranların uzun soluklu dizileri arasına giren Diriliş Ertuğrul dizisi, son dönemde en çok konuşulan diziler arasında. Diriliş Ertuğrul’un 117. bölümünde sürpriz oyuncular rol alırken, bir ayrılık da yaşandı. Diziye geri dönen Moğol komutan Noyan, sonradan Müslüman olarak Ahmet adını alan Ares’i öldürdü. Diriliş Ertuğrul dizisine Cemal Hünal da veda etmiş oldu. Diğer yandan diziye yeni katılan Oya Unustası da Osman’ın süt annesi Sugay Hatun rolüyle izleyici karşısına çıktı. İşte detaylar…

9 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları: Sen Anlat Karadeniz mi? Diriliş Ertuğrul mu?

Diriliş Ertuğrul’da Neler Oluyor…

Diriliş Ertuğrul’ın 9 Mayıs Çarşamba ekrana gelen son bölümünde, Barış Bağcı’nın canlandırdığı Moğol komutan Noyan diziye geri döndü. Halime’nin ölümüyle sarsılan Kayı Obası’nda gelişmeler yaşandı. Diziye yeni katılan Oya Unustası’nın canlandırdığı Sugay Hatun, kaybettiği bebeğini toprağa gömmek üzereyken Ertuğrul Bey’le karşılaşan Sugay Hatun, Ertuğrul’un oğlu Osman’ın süt annesi olacak.

Diriliş Ertuğrul’da Sezon Finali Yaklaşıyor…

Sezon finalinin ardından büyük değişikliklerin yaşanacağı dizinin son bölümünde, geri dönen Noyan Ahmet’i kılıçla öldürdü. Ünlü oyuncu Cemal Hünal da diziye 117. bölümde veda etti. Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul’un 118. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Geçen Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle acı yaşanmıştı. Bunun yanında eski düşman Noyan  gelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler