Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisi 16 Mayıs 118. bölüm fragmanı yayınlandı! Şaşırtan hamle!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisi 16 Mayıs 118. bölüm fragmanı yayınlandı! Şaşırtan hamle!

Diriliş Ertuğrul, 16 Mayıs Çarşamba akşamı, ekranlara gelecek olan 118. Bölümüyle sabırsızlıkla bekleniyor. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisinde, bu hafta Baycu Noyan’ın şaşırtıcı hamlesi diziye damgasını vuracak gibi görünürken, diğer taraftan da minik Osman’ın süt annesinin kim olacağı merak ediliyor.

Diriliş Ertuğrul Baycu Noyan Kimdir

 

Diriliş’in 117. son bölümünde neler olmuştu?

Son bölümde doğumu, büyük bir sabırsızlıkla beklenilen Osman’ın dünyaya gelişiyle, tüm Kayı Obası’nda mutluluk ve sevinç yaşansa da bu duygu çok sürmemiş; Halime Hatun’un beklenmeyen ölümüyle, sevinçler yasa dönüşmüştü.

Türkler’in kanını içmekten zevk alan azılı Moğul komutanı Baycu Noyan’ın ansızın ortaya çıkması, tüm dengeleri altüst etmiştir. Noyan’ın ortaya çıkmasıyla ilk işi, Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos’la iş birliği yapmak olmuştur. Tekfur Kritos, Noyan’ın verdiği ipucuyla, Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenerek onun cezasını kesmişti.

Acaba yeni bölümde Noyan; Kayı Obasına karşı, Almıla ile nasıl bir oyun tezgahlayacak? Merak edilirken, yeni yayınlanan fragmanda; Noyan’ın Ertuğrul’un otağına geldiği görülüyor. Yeni bölümde, Noyan ve Ertuğrul’un karşılıklı yapacakları hamleler için tüm nefesler şimdiden tutulmuş durumda…

Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finaline doğru gidiyor! Dizide ölen ölene!

Diğer taraftan ise Halime’nin ölümünü fırsat bilen Tekfur Kritos da Ertuğrul’un moralsiz ve güçsüz düştüğünü sanarak yeni hamlede bulunacak. Halime’nin hazin ölümüyle kökünden sarsılan Kayı Obası’nda neler yaşanacağı, bir yandan da annesinin ölümüyle aç kalan Osman’a süt anası bulunacak mı? Sorularının cevapları merak ediliyor. Acaba Osman’ın süt annesi kim olacak? Bakalım, yeni bölümde izleyip göreceğiz…

Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey’in yaşlılık hali ortaya çıktı! Sızan fotoğraf şoke etti!

İşte, Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Fragmanı

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler