Ana SayfaDizilerSon Yaz 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur İle Akgün Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Son Yaz 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yağmur İle Akgün Ayrılıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 18. yeni bölümüyle 30 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Selim’in ve Soner’in uyarılarına rağmen Akgün, Gökhan’la görüşüp kavga eder. Yağmur, Akgün’den gizli DNA testi yaptırır. Selim, Korhan’ın cesedini bulup Fatih’i tutuklatır. Ancak Serap’ın ifadesi durumları değiştirir. DNA testinde Gökhan, Akgün’ün abisi çıkar. Son Yaz 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yağmur ile Akgün, ayrılıyor mu?

Cuma Dizileri 2020

Yağmur İle Akgün Ayrılıyor Mu?

Son Yaz 18. bölüm 1. fragmanında; Akgün, DNA testinin sonucunu öğrendikten sonra Gökhan’ı hastanelik ettiği için pişmanlık duyuyor. Selim, Akgün’le konuşup Gökhan’ın neyin peşinde olduğunu konuşmalarından anlamasını istiyor. Canan ile Selim, çocuklarına samimi bir şekilde yakalanıyor. Yağmur Akgün’e, birleşmeye karar veremiyorlarsa ayrılmalarının en doğrusu olacağını söylüyor.

İşte Son Yaz 18. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, Gökhan’ın yanına tekrar gider. Onun arabası birileri tarafından kaçırılır ve onun borcu karşılığında arabasının kaçırıldığını öğrenen Akgün, Gökhan’a yardım etmek ister. Gökhan, çocukluğundan beri hapislerde olduğunu hayatında kimseyi istemediğini söyler.

Akgün, yinede ona yardım edeceğini söyleyip araması için kartını bırakır. Heyecanla Akgün, Yağmur’u arar ve olanları ona anlatır. Canan, Akgün yüzünden büyük bir soruşturma geçirir. Akgün, bunun için suçluluk duyup Canan’a çiçek alıp özür diler. Selim, Korhan’ın cesedini bulmak için marinada büyük bir çalışma başlatır.

Fatih, Serap’a girip kapısında polis olduğunu, Korhan’ı öldürmediğini ama onun düşüp öldüğünü göz yaşları içinde anlatıyor. Serap ona, nasıl yardım edeceğini soruyor. Korhan’ın cesedi bulunduktan sonra Fatih, tutuklanıp mahkemeye çıkarılıyor. Serap’ın, yalancı şahitlik etmesiyle işler karışıyor.

Soner, hapisten çıktıktan sonra Akgün’e, Gökhan’ın onun abisi olmadığını ve babasına çalışıyor olabileceğini söyler. Akgün, Soner’le kavgaya tutuşunca evden kovulur. Yağmur, Gökhan ile Akgün’ün kahve içtiklerini görüp fincanı alıp, babasından DNA testi yapması için rica eder.

Akgün, babasıyla konuşur ve Gökhan’ın sağ omzunun arkasında doğum lekesi olduğunu öğrenir. Soner, Gökhan’ın dükkanına girip onun her şeyi not aldığını görüp, notları Akgün’ün önüne döker. Akgün, gördüklerinden sonra o hırsla Gökhan’ın dükkanına gidip onu hastanelik eder.

Gökhan’ın, beyninde tümör olduğu ve altı ay ömrü kaldığı için o notları aldığı ortaya çıkar. Tabi, bu da onun uydurması değilse! Yağmur, Akgün’e yaptırdığı DNA testi sonucunu verir ve sonuca göre Gökhan’la kardeş olduklarının doğru olduğu anlaşılır.

Son Yaz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? DNA Testinde Gökhan Akgün’ün Abisi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler