Ana SayfaDizilerSon Yaz 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Canan'dan Akgün'e Tam Destek Geliyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Canan’dan Akgün’e Tam Destek Geliyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 16. yeni bölümüyle 18 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yağmur ile Akgün, ayrılır. Kaan, bunu öğrenip Yağmur’a sarılır. O anların görüntüsünü gören Akgün, Kaan’dan hesap sormaya gider. Kaan’ın kışkırtmasıyla Akgün, onunla kavga eder. Fatih, Kaan’ın şikayet etmesine razı eder ve Akgün, tutuklanır. Son Yaz 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Canan’dan Akgün’e, tam destek geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Canan’dan Akgün’e Tam Destek Geliyor!

Son Yaz 16. bölüm 1. fragmanında; Canan, avukatlığını üstlendiği Akgün’ü görmeye ceza evine gidiyor. Ona, kendisini yalnız hissettiği için, üst üste hatalar yaptığını bildiğini söylüyor. Onun kendisinin varlığını insanlara duyurmak için böyle şeyler yapmasına gerek olmadığını, onu tanıdıklarını ve sevdiklerini söylüyor. Oradan onu, sevdiği için kurtarmak istediğinin de altını çiziyor.

İşte Son Yaz 16. bölüm 1. fragmanı…

 

SON YAZ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, hemen polislere haber verip Akgün’ün yolunu kestirir. Onun gitmesine engel olur. Durumu öğrendikten sonra Akgün’ü babasının yanına götürür. Akgün, babasına fotoğraftaki çocuğu sorunca Selçuk, sinirlenip sorusuna cevap vermez. Bunun Halil’in bir oyunu olduğunu anlamadığı için oğluna kızar.

Kaan, Yağmur ile Akgün’ün ayrıldıklarını öğrenip onu teselli etmek isteyip ona sarılır. O anlar görüntülenir ve bunu Akgün görür. Yağmur’la buluşup, Kaan’la barışıp barışmadığını sorar. Daha sonra Kaan’dan hesap sormak için onun yanına gider. Kaan, Yağmur hakkında ileri geri konuşunca Akgün, dayanamayıp onu döver.

Burnu çatlayan Kaan, Fatih’in kışkırtmasıyla Akgün’den şikayetçi olur. Selim, Akgün’ün ifadesini okuduktan sonra Kaan’ın üzerine yürür. Fatih’in kendisiyle uğraştığını anladığı için ona saldırır. Yağmur, annesinin uğraştığı dosyadan Bedri kod adlı avukatın Fatih olduğunu anlar.

Selim, Canan’dan ayrı kalmak istemez ve onunla tekrar evlenmek istediğini söyler. Akgün, nöbetçi mahkemeye çıkarılır. Canan, Akgün’ün avukatlığını üstlenir. Selçuk, korumaların telefonundan Halil’i arayıp oğluna neden o fotoğrafı gönderdiğinin hesabını sorar.

Selim, Selçuk’un Halil’i aradığını öğrenip hemen onun yanına gider. Selçuk, oğlunun bir abisi olduğunu itiraf eder. Selim, Akgün’ü kurtarmak için elinden geleni yapar. Fatih’in, Akgün’le değil kendisiyle uğraştığını anladığı için, onu aklamak için uğraşır. Son anda hakim değişir ve Akgün, tutuklu olarak yargılanmak üzere hapse sevk edilir.

 Son Yaz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akgün Tutuklanıyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler