Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan İle Sedat Nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan İle Sedat Nişanlanıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız, 2. yeni bölümüyle 15 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rafet, Nalan’ı gelin olarak kabul eder. Sedat’ın ne düşündüğü pek önemli değildir. Cana ile Sedat, görüşmeye devam eder. Nalan, hala annesinden baskı görmeye devam eder. Camdaki Kız, 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan ile Sedat, nişanlanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan İle Sedat Nişanlanıyor!

Camdaki Kız 2. bölüm 2. fragmanında; Sedat, Nalan’a evlenme teklifi ediyor. Oda, kabul ediyor. Feride, Rafet beyin oğlunu evlendirmek için bu kadar acele etmesinin altında başka bir şey olduğundan şüpheleniyor. Sedat, Cana ile yine buluştuğunda ondan tokat yiyor. Nalan, gördüğü şey karşısında düşüp bayılıyor.

İşte Camdaki Kız 2. bölüm 2. fragmanı….

 

CAMDAKİ KIZ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, baskıcı bir anneye sahiptir. Çocukluğundan beri kendisine sürekli baskı uygulayıp, kimseyle görüşmesine izin vermez. Hele erkeklerin yanına bile yaklaştırmaz. Nalan, iç mimarlık bitirip Sedat’ların şirketinde çalışır. İşe giderken bile Nalan’ın annesi kızına kat kat iç çamaşırı ve korse giydirir.

Sedat ise, Cana isimli kendisinden yaşça büyük evli ve çocuklu bir kadınla ilişki yaşar. Babası hala Sedat’ın, o kadınla görüştüğünü öğrenir öğrenmez. Onu evlendirmeye karar verir. Karısına, beş gün içinde Yasemin’i isteyip oğlunu evlendireceğini söyler. Sedat, Cana ile buluşup babasının kendisini evlendireceğini söyler.

Oda, evlenmesinde bir sakınca olmadığını yine görüşeceklerini, evlenirse en azından babasının baskısından kurtulacağını söyler. Sedat’ın kız kardeşi, onun Yasemin’le evlenmesini istemez. Şirketin tuvaletinde Nalan’la arkadaşının konuşmalarını duyar.

Nalan’ın hiç erkek arkadaşı olmadığını duyunca hemen, onun hakkında araştırma yapar ve dosyayı babasına verir. Babasına, Sedat’ın Nalan’ı görüp beğendiğini söyler. Rafet, Nalan’ın babasını arayıp oğlunun kızını görüp beğendiğini söyleyip onların yemeğe çıkmaları için müsaade ister.

Sedat, bir kere gördüğü Nalan’la yemeğe çıkar. Yemekte onun daha önce hiçbir erkekle yemeğe çıkmadığını öğrenince çok şaşırır. Giydiği korseler yüzünden Nalan, yemek bile yiyemez. Yemekten sonra gazeteciler Sedat ile Nalan’a sorular sorar. Sedat, Nalan isterse onunla evleneceğini ilan eder.

Camdaki Kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Annesinden Gördüğü Eziyet Bitmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler