Ana SayfaDizilerSon Yaz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Aklanana Kadar Akgün'ü Saklıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Aklanana Kadar Akgün’ü Saklıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 12. yeni bölümüyle 19 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akgün, Selim’e oynanan tuzağı ortaya çıkarmak için tehlikeli bir işe girer. Halil’in adamları Selim’i vurur. Çelik yelek giyen Selim, Akgün’ün kendisini kurtarmak için nasıl çırpındığını görür. Halil’in adamları Akgün’ü, kaçırıp vurdukları adamın suçunu onun üzerine atar. Son Yaz 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selim. aklanana kadar Akgün’ü saklıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Aklanana Kadar Akgün’ü Saklıyor!

Son Yaz 12. bölüm 1. fragmanında; Selim, Akgün’ün masum olduğunu anlıyor. Ona bu oyunu oynayanların ipini çekmek için Akgün’ü saklıyor. Gazetelerde Akgün’ün, cinayet zanlısı olduğu haberleri yazıyor. Canan, bu durumu öğrenince panikliyor. Ama Selim, herkesi sakinleştirip, ona bu tuzağı kuranların peşine düşüyor.

İşte Son Yaz 12. bölüm 1. fragmanı…

 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Akgün’ü tutuklamaya otel odasına gittiğinde, kızıyla onu el ele bulur. Öfkeden deliye dönen Selim, Yağmur’u eve götürdükten sonra onun dışarı çıkmalarını kısıtlar. Akgün, nezarete atılır. Oraya babası gelip, Selim’in isteği üzere oğluyla konuşur. Ona, ne yapmaya çalıştığını sorar.

Akgün, babasına ilk kez bir aile sıcaklığı yaşadığını ve aşık olduğunu anlatır. Babası oğlunun Selim’in kızına aşık olduğunu öğrenir ve ona önce kızar. Sonra, oğlunun Selim’in üzerine atılan suçun peşinde olduğunu duyunca ona bir şey demeden gider. Selim’e de, oğluyla konuştuğunu, tehlikeli bir işe girdiğini ama, bir şey öğrenemediğini söyler.

Akgün’ün babasıyla olan pazarlığını bilen Soner, ona yardım eder. Selim’in, saldırıya uğrayacağını bilen Akgün, onun yanına konuşmaya gider. Ama, Selim onu dinlemez. O sırada silahlar patlar ve Selim, göğsünün iki yerinden vurulur. Akgün, büyük bir telaşla onu arabaya bindirip hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Çelik yelek giyen Selim, Akgün’ün kendisini hastaneye yetiştirmek için nasıl kendisini paraladığını görür. Yolda, arabayı durdurmasını söyler. Akgün, Selim’in çelik yelek giydiğini öğrenince rahatlar. Selim’in, kaburgası çatlıyor sadece. Canan, Selim’in vurulduğunu öğrenince hastaneye koşar.

Onu hastaneden çıkartıp eve getirir. Selim Canan’a, yüzüğü çıkarttığı için öleceğini zannettiğini anlatır. Halil, Selim’in ölmediğini öğrenince Akgün’ün, ikili oynadığını anlar. Adamlarından, Akgün’ü almalarını ister. Akgün, Halil’in adamları tarafından kaçırılır. Selim’i vuramayan adamını öldürten Halil, suçu Akgün’ün üzerine attırır.

Selim, durumu öğrenip Akgün’ün silahından çıkan kurşunla ölen adamın 1.75 boylarında sağ elle ateş edilerek öldürüldüğünü öğrenir. Akgün, teslim olmak için Selim’in yanına gidier. Selim, elindeki kelepçeyi Akgün’e fırlatır. Akgün, sol eliyle kelepçeyi yakalar. Selim, onun solak olduğunu anlayınca, cinayeti de onun işlemediğini anlar.

 Son Yaz 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Akgün’ün Masum Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler