Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Talat Bulut sessizliğini bozdu. Taciz konusunda ilk kez açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Son dakika: Talat Bulut sessizliğini bozdu. Taciz konusunda ilk kez açıklama yaptı!

Dizi setindeki taciz iddiası ile gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut, iddiaların ardından ilk kez açıklama yaptı. Talat Bulut’un taciz konusundaki ilk açıklaması haberimizde…

Yasak Elma’daki taciz skandalının ardından Hande Ataizi’den bomba açıklama: Talat Bulut beni de taciz etti!

Talat Bulut’tan taciz açıklaması

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, 19 yaşındaki set çalışanını taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, iddialar hakkında sessizliğini sonunda bozdu ve az önce sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

Talat Bulut Kimdir?

Yasak Elma’da taciz skandalı

Yasak Elma dizisinin 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek, 31 Mayıs Perşembe final sahnesi çekilirken sette dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut tarafından tacize uğradığını iddia ederek “Sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istedim. Bana ‘Odaya girelim, orada düzelt’ dedi. Orada dudağımdan öpüp gitti. Şok yaşadım. Sonra yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama odaya çağırırken şahitlerim var. Başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna Sevda Erginci, Gün Akıncı başta olmak üzere setteki herkes bana büyük destek oldu.” şeklinde açıklama yaptı.

Dava açacağım

Dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut’a ceza davası açmaya hazırlandığını söyleyen Özge Şimşek, ”Menajeri benimle uzlaşmak istedi ama kabul etmedim. Yaşadıklarımı herkese duyurmak istiyorum ki, bir daha kimsenin başına gelmesin. Henüz 19 yaşındayım. Taciz birçok yaşıtıma yapılıyor. Ama arkadaşlarım ‘Karşımızdaki ünlü bir oyuncu’ diye korkup susuyor. Talat Bulut ile daha önce sorun yaşayan başka kadınlara ulaştım. Korktukları için hep susmuşlar. Belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyuracağım. Bu yüzden de vicdanım rahat olacak.” dedi.

Her zaman yanındayım

Yasak Elma’nın yapım şirketi MED Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, taciz iddialarının üzerine açıklama yaparak ”Her iki tarafla da görüştüm. Bu çok ağır bir itham. Bu asla kabul edilir bir şey değil. Olay yargıya taşındı. Savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut’la sözleşmeyi feshedeceğim. Kızımız isterse başka setimizde çalışabilir. Her zaman yanındayım.” ifadelerini kullandı.

Kamuoyuna duyurumdur

Taciz iddialarının ardından Talat Bulut sessizliğe gömülmüştü. Bulut, sonunda ilk açıklamasını yaptı. Az önce sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan ünlü oyuncu, “Son birkaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiç bir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp, hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler