Ana SayfaÜnlülerAldatan eşini affeden Kibariye'ye sert sözler: Yaşam boyu onur ödülü de verseymiş!

İlgili Postlar

Aldatan eşini affeden Kibariye’ye sert sözler: Yaşam boyu onur ödülü de verseymiş!

Eşi Ali Küçükbalçık’ı affeden Kibariye, tepki çekti. Kendisini aldatan ve haciz sıkıntısı ile karşılana Kibariye’nin, tüm iddialara rağmen eşini affetmesi, hatta aşk tatiline çıkması Ayşe Özyılmazel’in tepkisini çekti.

Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık ile aşk tatiline çıktı!

Kibariye’ye tepki gösterdi

Ayşe Özyılmazel, Günaydın’daki köşesinde eşini affeden Kibariye’yi kamele aldı. Konu hakkında yazı yayınlayan Ayşe Özyılmazel, “Yaşam boyu onur ödülü de verseymiş!” diye yazdı.

Kibariye kimdir?

İşte Ayşe Özyılmazel’in Kibariye hakkında yazdığı o köşe yazısındaki dikkat çeken kısımlar:

Yaşam boyu onur ödülü de verseymiş!

Ben bu evlilikte zor dururum artık” diyordu Kibariye… Bir baktık ki, “Kocam, ‘Seni istemiyorum’ derse ancak o zaman giderim.” boyutuna gelmiş.

Ne olmuştu? 37 yaşındaki kocası Ali Küçükbalçık, Kibariye’yi aldatmıştı. İhanet haberiyle yıkılan Kibariye, “Ben kocamı seviyorum ama bazı kadınlar kaşar peyniri gibi, onların önüne geçemezsin” açıklamasından sonra düşüneceğini, evliliğini devam ettirmesinin çok zor olduğunu söylemişti.

Hani şu yukarıdaki ‘kaşar peynirli’ cümle var ya; önce ona bir çift lafım var. Biz kadınların, aldatılınca önce ve yalnızca karşıdaki kadını suçlama halimiz ne kadar doğru bir alışkanlık, üzerinde düşünmek lazım. Yahu senin kocanın alnına silah mı dayadı o kadın? Senin kocanın aklı, fikri, kararı yok mu? Senin kocan, yoldan çıkmaya yatkın, nereye çekilirse oraya gidecek karakterde biri mi?

Öyleyse acilen terk et o kocayı.

İhanette suçlu arayacaksak önce eşimize bakacağız. Kadınlar birbirleriyle yarışmaktan, kapışmaktan, savaşmaktan vazgeçmezlerse; sağlıklı, sahici ve dürüst ilişkiler kuramayacaklar.

Şimdiyse aldatan kocasını bağrına basıp Bodrum’a tatile götürmüş Kibariye. Kocası onu istediği sürece onunla kalacağını ilan ede ede… Öz varlığını, ilişkideki saygınlığını hiçe saya saya… ‘Sen bana ne yaparsan yap, gel kafama yap ama sen beni kovana kadar buradayım’ mesajını vere vere… Bir de yaşam boyu onur ödülüyle taçlandırsaymış bari!

Ee şimdi bu adam, nasıl gerçekten pişmanlık duysun?

Bu adam nasıl olaylardan ders çıkartsın?

İhaneti affetmek başka, ömürlük serbest geçiş hakkı tanımak başka. Yapmayın bunu kızlar; önce kendinizi sevin ve kendinizi sonuna kadar bırakmama sözü verin.

Kocacı olmayın; sevgiden, dürüstlükten, saygıdan ve daima kendinizden yana olun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler