Ana SayfaÜnlülerŞok Haber..Defne Samyeli Kirasını Ödemediği İçin İcralıkmı Oldu?

İlgili Postlar

Şok Haber..Defne Samyeli Kirasını Ödemediği İçin İcralıkmı Oldu?

Geçtiğimiz yıl ünlü komedyen Cem Yılmaz ile olaylı ayrılığı sonrası Magazin Haberleri’nden hiç eksik olmayan ünlü şarkıcı Defne Samyeli’nin morali yerlerde. Güzel şarkıcının oturduğu villanın kirasını ödemediği için mahkemelik olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Defne Samyeli bu durumu ne dedi? Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli’den Muhabirlere Tokat Gibi Yanıt!

Şok Haber..Defne Samyeli Kirasını Ödemediği İçin İcralıkmı Oldu?

Eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli’nin şu sıralar ev sahibi ile başı dertte görünüyor. Güzel şarkıcı Kemerbur da bir villada yaşıyor. Oturduğu villanın sahibi ise son bir kaç aydır Defne Samyeli’nin kirasını ödemediğini öne sürerek İstanbul 17. İcra Mahkemesi’ne başvurarak ünlü şarkıcıya icra davası açtığını belirtti.

Haber, Magazin gündeminde şok etkisi yaratırken kirasını ödemediğine ilişkin, evin sahibinin kendisine dava açmasıyla şok olan güzel şarkıcı ise konu hakkında açıklama yaptı.

Defne Samyeli Kimdir?

defne samyeli ile ilgili görsel sonucu

İşte Defne Samyeli’nin o Açıklaması;

Defne Samyeli: “Mahkemeler Bunun İçin Var”

“Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaflı durum belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda en kısa zamanda çözülecektir diye umuyorum.” ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli’yle Aşk Yaşadığını İddia Eden Mustafa Sandal İfade Verecek!

defne samyeli ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler