Ana SayfaÜnlülerBensu Soral Koronavirüs Selamlaşma Dansı Yaptı..

İlgili Postlar

Bensu Soral Koronavirüs Selamlaşma Dansı Yaptı..

Güzel oyuncu Bensu Soral, ikiz kardeşi Bedirhan Soral ile yaptıkları korona selamlaşması dansını Instagram sayfasından paylaşarak eğlenceli dakikalara imza attı. Korona dansıyla takipçilerini güldüren ünlü oyuncunun eğlenceli videosu beğeni yağmuruna tutuldu. Detaylar Haberimizde..

Bensu Soral Eşi Hakan Baş’a Güzel İfadelerde Bulundu!

Bensu Soral Koronavirüs Selamlaşma Dansı Yaptı..

Başarılı oyuncu Bensu Soral, ikiz kardeşi Bedirhan Soral ile bahçede yaptıkları korona selamlaşması dansını instagram sayfasından paylaştı. Güzel oyuncu’nun bu paylaşımı hayranları tarafından çok beğenildi.

bensu soral ile ilgili görsel sonucu

 

Ünlü İsimler Moral Vermeye Devam Ediyor..

Önce tüm dünyayı sonrada çok kısa sürede Türkiye’de etkisi baş gösteren korona virüsü salgını sebebiyle ülkemizde de sıkı önlemler her geçen saat artırılarak hızla devam ediyor. Ülkemizde alınan bu önlemler içeriğinde herkes evlerine hapis olurken ünlü ünsüz herkes yayınladıkları sosyal medya paylaşımları ile hayranlarının düşen morallerini yükseltmeye

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral Hamilelik Erteleten Reklam Filmden Ne Kadar Kazanacak?

Bensu Soral: Çılgın Dansımız!

Ünlüler evde kaldıkları zamanı iyi değerlendirip takipçilerine öncülük etmeye devam ederken O isimlerden bir  taneside başarılı oyuncu Bensu Soral. Ünlü oyuncu  kendi evinin bahçesinde ikiz kardeşi olan Bedirhan Soral ile oynadıkları korona virüs selamlaşma dansını sosyal medya sayfasından paylaştı. Bensu Soral’ın bu paylaşımı Çılgın Dansımız notuyla yayınlarken izleyenlerin gülümsemesine sebep oldu.

İşte Bensu Soral’ın Koronavirüs Selamlaşma Dansı;

 

Güzel oyuncu Bensu Soral kardeşiyle koronavirüs selamlaşma dansı yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler