Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Muhabirlere Tokat Gibi Yanıt!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Muhabirlere Tokat Gibi Yanıt!

Ünlü Şarkıcı ve eski sunucu Defne Samyeli, magazin muhabirlerin, Eski Sevgilisi Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya sorusuna öyle yanıtlar verdi ki, çok konuşulacak. Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli Genç Gözükmenin Sırrını Açıkladı!

Defne Samyeli’den Muhabirlere Tokat Gibi Yanıt!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, iki yıl boyunca birlikte olup dolu dizgin bir aşk yaşadığı şarkıcı Defne Samyeli’den 5 ay evvel ayrılmış, Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ayrılığı hala konuşuluyor bu arada..

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli ile ilgili görsel sonucu

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya’nın Annesiyle Tanıştı!

Güzeller güzeli şarkıcı Defne Samyeli ise bu duruma “ Meğer söylenenler doğruymuş. Ama konduramadım” demekle yetinmişti. Defne Samyeli, eski aşkı Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya haberleri için magazin muhabrilerine yorum yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Defne Samyeli: “Onları Takip Etmiyorum!”

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya haberlerini gördüğünüzde ne hissediyorsunuz?”sorusuna son olarak cevap vereceğini söyleyip bir daha sormamaları konusunda rica da bulunan Defne Samyeli, sözlerine şöyle devam etti..

“Çıkan haberleri takip etmiyorum. İşimle, kendi hayatımla ilgileniyorum. Sosyal medyada da sürekli gezinmiyorum zaten.” ifadelerinde bulunarak kendinden çok emin konuştu.

Defne Samyeli ile ilgili görsel sonucu

“Herkes Mutlu Olsun”

Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bir dönem sevgilisi olan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ise, “Herkes mutlu olsun” yorumu yapmıştı.

 

Ünlü Komedyen Serenay Sarıkaya’nın Annesiyle Tanıştı!

Büyük bir aşkla yaklaşık bir aydır beraber olan ünlü çift ilk adımı atmaya hazırlanıyor gibi duruyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisi Cem Yılmaz’ı ziyaret etmek için Serenay Sarıkaya Etiler’deki evine gitmişti. Ünlü oyuncuyu almaya ise kapıya annesi geldi. Anne Ümran Seyhan’ın gelmesi üzerine aşağıya inen Serenay Sarıkaya’yla birlikte Cem Yılmaz ‘da indi ve anne Ümran Seyhan’la da tokalaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler