Ana SayfaÜnlülerÇukur'da Barış Arduç Fırtınası Esti!

İlgili Postlar

Çukur’da Barış Arduç Fırtınası Esti!

“Kuzgun” dizisinin ardından ekranlara ara veren Barış Ardunç’un “Çukur”un kadrosuna dahil olacağı haberi büyük bir heyecan yaratmıştı. Dinamiğin git gide yükseldiği bir dizi olmasının yanı sıra oyuncu kadrosuyla da izleyicisini ekran başına kitleyen Çukur’da Barış Arduç fırtınası esti.

“Kiralık Aşk Dizisi Çok Kıymetli”

2015 senesinde ATV ekranlarında yayınlanan “Kiralık Aşk” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Barış Arduç geçmişte diziyle ilgili verdiği bir röportajda “Bir sürü anı var çünkü Kiralık Aşk dizisi çok kıymetli beni için, her anı çok önemli. Fakat ben gülmeyi çok seven bir adamım. Elçin ile bir sahnemizde tam 18 tekrar almıştık. O anları seviyorum ve unutamıyorum.” demişti.

Barış Arduç hakkında bilinmeyenleri cevapladı

Çukur’un Kadrosu Güçleniyor

İddialı  bir kadroyla ekranlara gelmeye başlayan bu başarısını devam ettiren ender diziler arasında yer alan “Çukur” dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka gibi başarılı isimlere, Barış Arduç katıldı.

Çukur’da Barış Arduç Fırtınası Esti!

16 Mart Pazartesi akşamı 92. son bölümüyle ekrana gelen” Çukur”un son bölüme Yamaç’ın yeni düşmanı olan Arık Böke Erdenet rolüyle Barış Arduç damgasını vurdu. Diziye oldukça iddialı bir karakterle başlangıç yapan ünlü oyuncu bir kez daha başarısıyla övgüleri üzerine topladı. Görünüşe göre artık hem Koçovalılar hem Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Barış Arduç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler