Ana SayfaÜnlülerŞöhreti Kadar İtibar Sahibi Olmak!

İlgili Postlar

Şöhreti Kadar İtibar Sahibi Olmak!

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya  mimarisiyle de dikkat çekecek bir görünüm kazandırıyor. Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüpoğlu, Antalya Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışını kaleme aldı. İşte Detaylar…

Ünlü sanatçı Türkan Şoray oyunculuğu bıraktı! Türkan Şoray’ın unutulmaz filmleri…

Türkan Şoray Kültür Merkezi adeta göz doldurdu…

 

Muratpaşa Belediyesi’nin 17 milyon 849 bin TL yatırımla hayata geçirdiği Türkan Şoray Kültür Merkezi adeta göz doldurdu.  Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yapımına başladığı Türkan Şoray Kültür Merkezi tamamlandı. Türkan Şoray’ın katılımıyla açılış töreni gerçekleşti. Açılışta gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, “Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum” dedi. İşte Ali Eyüpoğlu’nun, Antalya Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışını kaleme aldığı o yazı….

Türkan Şoray Kimdir?

Ölmeden bu güzelliği yaşamak herkese nasip olmaz…

Antalya Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nin açılışını, sanatçının katılımıyla yaptı. Adının kültür merkezine verilmesi ve Antalyalıların gösterdiği ilgi karşısında gözyaşlarını tutamayan sanatçı, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum. Kültür merkezine adımın verilmesi bana onurların en büyüğünü yaşattı. Bana bu onuru yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Ölmeden bu güzelliği yaşamak herkese nasip olmaz.”

Bir sanatçının hayattayken bu onuru yaşaması önemli. Çünkü, günümüzde şöhret olmak kolay, ama aynı ölçüde itibar sahibi olmak zor. Türk Sineması’nın Sultan’ı, bunu başaran ender sanatçılardan biri… “Sultan”, filmleriyle kazandığı şöhrete ve saygınlığa, günübirlik küçük menfaatler uğruna helal getirmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler